Deel 2 40; Harde knal..

454 33 15
                                    

Er is kans dat ik minder schrijf. Ik moet mijn hoofd leeg gaan maken enzo en ik heb geen idee hoe dusja. Tips zijn altijd welkom. Enneh wie is er bij B-Brave geweest vandaag & hoe was het? xx

Dioni's point of view.

Emily opent haar ogen. 'Hey liefje, hoe voel je je?' vraag ik. 'Beter.' antwoord ze zacht en ze kruipt tegen me aan. Ik sla mijn armen om haar heen. 'Mooi zo.' antwoord ik en ik druk een kus op haar voorhoofd. 'Hoe was het in het ziekenhuis?' vraagt ze zachtjes. 'Prima, maak je daar maar geen zorgen om.' zeg ik en ze knikt. Luna komt de kamer ingelopen. 'Papa, is het kindje er al?' vraagt ze ongeduldig. Ik grinnik even en Luna klimt op mijn zij. 'Nee liefje, dat duurt nog een tijd.' zeg ik. 'Ik wil met het kindje spelen.' treurt ze. Ze wurmt zich in mijn armen tussen Emily en mij in. 'Papa waarom was jij in het ziekenhuis?' vraagt Luna. Ik glimlach zwakjes en haal een hand door haar blonde haar. 'Papa was heel erg moe, daarom moest ik even op controle.' zeg ik en ze knikt. 'Mama slaapt.' zegt Luna. Ik kijk naar Emily die inderdaad in slaap is gevallen. 'Laat mama maar even slapen.' sus ik zachtjes zo dat Emily niet wakker word. 

Ik staar naar buiten als ik de voordeur open hoor gaan. Even later hoor ik voetstappen in de woonkamer. 'Wat staar jij somber voor je uit.' klinkt de stem van Jai. Ik haal mijn schouders op. 'Ik was gewoon wat aan het nadenken.' antwoord ik. 'Waar over?' vraagt hij en hij gaat naast me staan met zijn armen over elkaar. Ik haal mijn schouders nog een keer op. 'Eigenlijk heb ik geen idee, gewoon van alles. Ik weet niet, ken je dat gevoel?' vraag ik. 'Welk gevoel maatje?' vraagt Jai. Ik haal een hand door mijn haar. 'Iets zit me dwars, door iets voel ik me nog al down, maar het rare is.. Ik weet niet wat het is.' zeg ik zacht. (HANDS UP IF YOU KNOW THIS FEELING) 'Hmm, waarom weet je dat niet? Als je iets dwars zit weet je toch wat?' vraagt Jai verbaasd. 'Nee, ik weet het niet. Ik voel me op één of andere manier gewoon klote.' zucht ik. Jai slaat een arm om me heen. 'Nee, dat gevoel ken ik niet.' antwoord hij. 'Heb je Selena al gesproken?' vraag ik. 'Geprobeert, ze wilde even wat tijd zei ze.' zegt hij zacht. 'Zit haar nog meer dwars?' vraag ik en hij haalt zijn schouders op. 'Dat wil ik uit haar krijgen, maar ze wilt wat tijd en dan geef ik haar dat.' zegt hij en ik knik. Boven klinkt een knal en ik schrik. 'Wat was dat?' vraagt Jai geschrokken. 'Zijn Sam en Cass boven?' vraag ik. 'Alleen Cassius en Jasha is bij hem, Sam is sporten.' zegt Jai. 'Fuck!' roep ik en ik ren naar boven. 'Sam? Cass? Emily? Luna?' schreeuw ik. 'Dioni!' klinkt de stem van Jasha uit onze slaapkamer. Ik ren naar mijn slaapkamer en open de deur. Luna ligt met haar oogjes gesloten op de grond en Emily zit er snikkend naast met Jasha en Cassius. 'Wat is er gebeurt?' schreeuw ik en ik ren naar hun toe. 


He's kinda cute  (Twins?) Deel 1, 2 en 3Where stories live. Discover now