§5§

1.7K 161 68
                                    

Bölüm şarkısı: One Direction Story of My Life

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Bölüm şarkısı: One Direction Story of My Life

§§§§§§§

««Luhan»»

"Ayakta kalmayı başarabilen insanlar için kaybetmek hiçbir şey değildir" der ünlü yazar. Ama burada bir eksik var ben güçlü değilim ayakta kalmamında bir imkanı yok.

En sevdiğim, korumak için söz verdiğim, savunmasız kardeşim. Ona da Baekhyun'a yaptıkları şeyi yaparlarsa savaşamayacak olan kardeşim. Nefesimin bedenimden kesildiğini hissediyorum. Ben küçük kardeşini koruyamayacak kadar aciz bir insanım. Kıyamet melekleri babamı götürdükleri zamanda aynı şeyi yaşamıştım, şimdide. Ben öylece durup bakmaktan başka ne işe yararım ki? Ailesini koruyamayan zayıf, aciz bir yaratık olmaktan başka neye yararım?

Ama hayır bu kez olmaz, ailemden birini daha onlara kurban edemem en sevdiğimi onların iğrenç hırslarına emanet edemem. Güçlü değilim belki ama meleklere olan kinim ve nefretim benim tek gücüm ailemi elimden alan her meleği tek tek yok edeceğim.

"L-Luhan"

Ocean, o hangi hakla  hangi yüzle halen daha burada? Bizi ne hale getirdiklerini görmüyor mu?
Nefes alamadığımı görmüyor mu?

" Sende onlardan birisin. İyi olabileceğine inanmam bir hataydı."

Onu göğsünden ittiğimde gözünde gördüğüm hayal kırıklığı yüzüne yerleşen o canı yanmış ifade bana hiç samimi gelmemişti, bunların hiç birine inanmıyorum artık. Onların arasında yaşadı, bugüne kadar onlarla nefes aldı nasıl olurda onun iyi biri olduğuna inanabildim? Güvenmek konusunda bile bu kadar zayıfım. Bir kıyamet meleğine güvenecek kadar zayıfım.

"Onlardan biri olsaydım şu an burada değil onların arasında olurdum."

Sıktığı yumruğu, gözüne dolan o saydam sıvı konuşurken mimiklerine yansıyan o acı çeken ifade, neden hiçbirine inanmıyorum artık? Neden onunda onlardan biri olabileceği ihtimalini gözardı edemiyorum?
Canı yanıyor bu belli ama benim canım daha çok yanıyor bu kadar güçsüz olmak canımı yakıyor.

"İzin ver her ne yapmak istiyorsan sana yardım edeyim."

"Sen daha kendine yardım edememişken bana nasıl yardım edeceksin ki? Ya da dur şu soruyu cevapla önce, ben sana nasıl güveneceğim? "

Uzanıp baş parmakları ile yüzümü ıslatan gözyaşlarıma derman olurken hissettiğim ellerin sıcaklığı, tanrım onun ellerine karşı bile bu kadar savunmasızım işte.

ANGELFALL(HanHun/HunHan)BİTTİWhere stories live. Discover now