§14§

1.4K 138 53
                                    


Bölüm şarkısı: Byun Baekhyun Beautiful

«»«»«»«»«»«»«»

Soğuk gözlerin vardı meleğim baktıkça kaybolduğum...

Baekhyun Chanyeol'un teklifini değerlendirmeye çalışıyordu. Bir yanı onunla gitmeyi çok istese de diğer yanı Luhan gelene kadar burada onun annesi ile ilgilenmesi gerektiğini söyleyip duruyordu. Arkadaşının emanetine ihanet edemezdi.

"Üzgünüm Aerial ben şu an için gelemem."

Baekhyun'un sözü üzerine Chanyeol küçük olanın saçlarını okşayan elleri donmuş nefes alışverişleri sıklaşmıştı. Sert bir şekilde küçük olanın çenesini tutup kendi yüzüne yaklaştırdığında burnunu onun burnuna sürtüp kokusunun hepsini içine çekti. Baekhyun ise ağlamamak için dudaklarını ısırıyordu. Chanyeol'ün bu değişken hallerinin onu ürkütmekten başka bir işe yaradığı söylenemezdi.

"Neden benimle gelemezmişsin Baekhyun, karnında ki bana ait değil mi? Sadece ikinizin yanında olmak istiyorum. Eğer dünya da kalmayı sürdürürsen sık sık sizinle birlikte olamam."

Baekhyun artık gözyaşlarına engel olamayacağını anladığı sırada gözyaşlarıda bir bir yanaklarından aşağı süzülmeye başlamıştı bile.

"Gelemem çünkü Luhan geri dönene kadar annesinin yanında kalacağıma söz verdim. Eğer ona yard-"

"O aptalın Armageddon'a gerçekten girebileceğini mi düşünüyorsun Baekhyun? Benim kapımdan Ocean'ın kapısından geçse bile Ardour'un kapısından geçmesinin mümkünatı yok."

Chanyeol hiddetle yerinden kalkıp söylediğinde Baekhyun oturduğu yatağın köşesine, küçük bir çocuk gibi sinip ince örtüyü üzerine çekti. Korkusu Chanyeol'ün kendisine eskisi gibi davranacak olmasındandı. Korkuyordu çünkü artık yanlız değildi korumak zorunda olduğu küçük bir bebeği vardı. İçinde büyümekte olan küçük bir melek.

"Bu kadarını bile başarması mucize."

Chanyeol fısıltı şeklinde söylediğinde Baekhyun onun Luhandan haberdar olduğunun farkına varıp heyecanla Chanyeol'un gözlerinin içine baktı. Sinirli adama rağmen arkadaşının son durumunu merak etmekten kendini alamıyordu.

"O-o Armageddon'a yaklaştı mı?"

"Evet bugün benim topraklarıma geçecekler."

Baekhyun mutlulukla yatağın ucunda oturan meleğin sırtına sarılarak ensesine küçük öpücükler kondurdu.

"Onlara yardım etmelisin Aerial bizim için yapmalısın."

"Beni anlamıyorsun Baekhyun Ardour onlarla savaşacaktır. Ateş kapısını kimse kolaylıkla geçemez."

Baekhyun ümitsiz Chanyeol'ün yüzüne doğru eğilip gülümseyerek kafasını salladı. Aerial yanılıyordu Hemde çok.

"Peki ya bilmediğin bir şey varsa"

Küçük olan söylediğinde melek olanın gözleri iki katı açılmıştı. Yeryüzünde onun bilmediği ne olabilirdi ki?

ANGELFALL(HanHun/HunHan)BİTTİDonde viven las historias. Descúbrelo ahora