§10§

1.4K 142 51
                                    

Bölüm şarkısı: Bruno Mars Never Close Our Eyes

§«««««««««««»»»»»»»»»»»§

Dudaklarımı sonunda haraket ettirdiğimde gözlerim istemsiz şekilde kapanıp onun teniyle bir bütün olmuştu. Ama sonra dudaklarımın arasında haraket eden dudaklar yüzünden tekrar açmak zorunda kalmıştım. Kendi sulu gözlerim onun şok dolu kahverengi gözleriyle buluştuğunda o an bir toz zerreciği olup kaybolmaya dilemiştim. Kendimi geriye doğru çekmeye çalıştığım da dudaklarımın üzerinde ki dudaklar beni daha da büyük bir ısrarla öpmeye başlamıştı.
O an hiç bir duygunun yada hiç bir kelimenin beni durdurmayacağı aşikardı zaten.

"Lütfen devam et Luhan, durursan ölecekmişim gibi geliyor."

"B-ben özür dilerim biran sadece"

Kekeleyerek konuşmaya başladığımda utançtan kızarmış yanaklarımı ellerimin arasına alıp gerilemeye çalıştım ama sonra sırtımda hissettiğim güçsüz eller duraksamama neden olmuştu. Bıraktığım dudaklar bu kez benim dudaklarımı şehvetle öpmeye başladığında bir ter damlacığının şakaklarımdan süzülüp boynuma doğru aktığını hissettim yanıyordum ya da yakıyordum.

Sehun yüzünü buruşturup geri çekildiğinde anlamayan bakışlarla ona baktım. Dudakları mangal da pişen etler gibi kızarmıştı.

"Güçlüsün sana dokunduğumda canım yanıyor."

"Ben senden nasıl güçlü olabilirim ki sonuçta sen bir meleksin ben ise sıradan bir insanım. Sen su elementinin gücünü taşıyorsun, su ile kuşatılmışsın. Ocean gibi bir meleğin benim güçlü olduğumu iddia etmesi sence de biraz tuhaf değil mi?"

"Benim bunu sana söylemeye yetkim yok, hatta sana dokunmaya bile yetkim yok. Sadece benden güçlü olduğunu bil."

"Biraz ipucu versen olmuyor mu? Bu çelişkinin içinde bocalamaktan yoruldum Ocean"

"Artık gitsek iyi olacak yeterince dinlendik, üçüncü kapı hemen karşımızda zaten."

Ocean ayaklanıp dış kapıya yöneldiği sırada arkasından öylece bakakaldım. Güçlü olduğumu söylemekle neyi ima ediyordu? Beni sürekli böyle tonlarca soruyla başbaşa bırakmasından nefret ediyorum. Bunu yapması onun bencil olduğumu düşünmeme neden oluyordu çünkü.

Oh! Doğru ya sonuçta o da bir kıyamet meleğiydi ve onlar kesinlikle bencillikleri ile bilinirlerdi.

Kendimin ne olduğunu bilmeden bilinçsizce sarf ettiğim sözlerin sonradan başıma bela olacağını düşünmeden Sehun'un arkasından gitmek için ayaklandığımda bahar kapısına doğru attığım her adımda kiraz çiçeklerinin o eşsiz kokusuyla mest olmaya başladım. Umarım bu kez sorunsuz bir yolculuk geçirebilirdik.

§««««««»»»»»»»§

«««YAZAR»»»

İkili bahar kapısına geldikleri sırada Luhan büyükçe kapının üzerinde ki ilginç sarmaşıkları incelerken Sehun da sadece Luhan'ın güzel yüzünü inceliyordu. Ona kim olduğunu her şeyden çok söylemek istesede bunu yapmaya yetkisi yoktu. Luhan gücünü kendisi keşfetmeliydi.

Sehun Luhan'ın yüz hatlarını yüzünde bulunan tebessümle incelemeye devam ederken kış kapısının koruyucusuda ışıklar saçarak belirmeye başlamıştı. Luhan korkudan Sehun'un arkasına sindiği sırada Sehun tam olarak beliren sincap yüzlü arkadaşına başıyla selam verip gülümsedi.

ANGELFALL(HanHun/HunHan)BİTTİWhere stories live. Discover now