§20§Final

1.9K 159 89
                                    

Bölüm şarkısı: Ron Pope A drop in the Ocean (şarkıyla okuyalım)

Ve lütfen yorum ve beğenileri eksik etmeyin. Finale gelmişken üzümeyin beni olur mu?

«»«»«»»«»§«»«»«»»«

Luhan baygın meleğinin terden alnına yapışmış saçlarının arasına bir öpücük kondurup onu kucağına alarak açtığı kanatları eşliğinde halen daha açık bir şekilde onları bekleyen kapıya doğru uçtu. Korkusu meleğine bir şey olacağı düşüncesi idi.

Sonunda ateş kapısını geçtiklerinde yeşilliklerle kaplı cennet bahçelerine girmişlerdi. Kapı arkalarından kapanırken Luhan diğer melekleri taklit ederek göğe yükseldi. Onun Anafial olduğunu anlayan melekler saygıyla eğilirken gök kubbenin tüm kapıları Anafial ve melek Ocean için ardına kadar açılmıştı.

"Dayan okyanusum. Geldik işte."

Luhan Sehun'un duyamayacağını bildiği halde kendini teskin edercesine söyleyip kucağında ki baygın bedene baktı. Sanki saniyeler geçtikçe çöküyor, yok oluyor gibiydi.


Gök kubbenin kapılarına ek buluttan kale Armageddon'un kapıları da tamamen ikili için açıldığında Luhan kanatlarını kapatıp emin adımlarla artık hükümdarlığını süreceği Armageddon kalesinden içeriye girdi. Onu gördükçe eğilen başlar ve coşkulu kalabalık, Ardour'un sonsuza gömüldüğü haberini çoktan almıştı.

"Hoşgeldin Anafial." Luhan Aerial'ı gördüğünde gülümseyip başını sallayarak hava meleğine selam verdi.

"Hoş bulduk."

"İçeri geçelim baban ve kardeşin seni bekliyor." İsimleri bile ayak bileklerine kadar titremesine neden olurken, tıpkı bir ölüyü andıran kucağında ki beden bütün duygularını kursağına kilitliyordu. Ona birşey olursa nasıl yaşardı ki Luhan. Dünyanın okyanussuz kaldığı nerde görülmüş hem.

Chanyeol'un yönlendirmeleri eşliğinde sonunda babasının ve kardeşinin olduğu salona geldiklerinde beyaz kapılar baş meleğin geçmesi için açılmış, bütün başlar eğilerek kanatlar kapanmıştı.

Baş melek kendisine dolu gözlerle bakan babası ve kardeşini gördüğünde ise o da gözyaşlarına hakim olamayarak sıcak sıvının yanaklarından aşağı süzülmesine izin vermişti. Hasret o kadar derinden işlemişti ki ruhuna.

"B-baba."

"L-Luhan oğlum. Anafial'im, baş meleğim" Eski baş melek kucağında duran baygın meleğe aldırmadan oğluyla özlem giderip, kemiklerini kırarcasına ona sarılırken Luhan sarsılarak yere düşüp kucağında ki Sehun'u beyaz mermerlere yatırdı.

"Yalvarıyorum baba bir şey yap onun ölmesine izin veremem." Baş meleğin gözyaşları Armageddon'u yasa boğup, dünyaya yağmur salarken tekerlekli sandalyede ki Kyungsoo abisine doğru ilerleyip Anafial'ın başını dizlerine koydu.

"İyi olacak hyung."

Kyungsoo'nun ve babasının varlığı bir nebze de olsa baş meleği rahatlatırken yerde yatan ve ölüleri anımsatan beden dünyaya ve adaletsizliğine küfürler savurmasının yegane nedeni idi. Ocean, o Luhan'ın gördüğü en adaletli adam iken dünyanın adaletsizliği ile sınanmaya mahkum edilmişti.

ANGELFALL(HanHun/HunHan)BİTTİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin