§17§

1.2K 144 28
                                    

Bölüm şarkısı: Taylor Swift Begin Again

«»«»«»»§«»«»«»

Ortam gözyaşları ile ıslatılmak için mükemmel görünüyordu.

Gökyüzünde ki kızıl güneş ve okyanusa yansıyan Sehun'un kusursuz yüzü Luhan'ın kalbini söküyordu. Suratının her bir santimetresi bile o kadar düzgün işlenmişti ki. Okka gibi küçük burnu, yuvarlak dudakları, sivri çene hattı tıpkı bir genç kızın çeyizine işlediği çiçek deseni gibiydi. Bu yüzden Luhan Sehun'un yüzüne baktıkça hayallerini görüyordu. Onda geleceğini görüyor verdiği bu nimet için her dakikasını tanrıya şükürlerini iletmekle geçiriyordu.

Birkaç ay öncesinde sorsanız Luhan yanlız yaşayıp yanlız ölecek biri olarak görürdü kendini ama bugün bir umudu vardı. Yanında ona eşlik eden ve aşk dolu gözleriyle kendine bakan seyirlik değil ömürlük bir umut.

"Teklifini kabul edeceğim ama bugün değil. Bana ölmeyeceğin sözünü verirsen ve son güne kadar yanımda olursan ancak o zaman bu teklifi kabul edebilirim Sehun."

Luhan'ın verdiği cevap karşısında Sehun bir süre afallayıp öylece kalakalırken bir süre sonra tekrar kendini toplayıp yüzüne yerleştirdiği gülümseme ile tedirgin Anafial'a döndü.

"Madem öyle diyorsun ölmeyeceğim Luhan, söz veriyorum senin için yaşayacağım."

"Ölmeyeceksin çünkü her şey seninle güzel."

"Ölmeyeceğim çünkü her şey birlikte güzel."


Onlar birbirlerine sözler verirken küçük sandalda sonunda okyanusun sularını aşındırmış Sehun'un kapısının bitip Ardour'un kapının başladığı yere gelmişti. Luhan tedirgin bir şekilde Sehun'un okyanus mavisi kapısına bakarken kardeşi ve annesi için bunu yapması gerektiğini biliyordu. Kyungsoo güçlü görüntüsü karşısında aslında oldukça zayıf bir yapıya sahipti ve kalp kırıklıkları ile dolu bir ömür geçirmişti. Luhan birkez daha onun canının yanmasına izin vermeyecekti.

Kardeşinin ve Sehun'un aşkı kalbinde olduğu sürece Luhan yenilmezdi ve Ardour gibi bir hainin gücü Luhan için yetersizdi. Çünkü Anafial'in güçlerine ek kalbinde taşıdığı koskocaman bir aşk vardı. Bıraksa dünyanın etrafını ikinci bir kalkan gibi saracak kadar büyük bir aşk hemde.

"Hazırsan gidelim mi?"

Sehun küçük sandalı sahile çekip Luhan'a cevap bekleyen gözlerle sorduğunda diğeri başını sallayıp sandalı sarsacak bir kararlılıkla ayaklandı.

"Görelim bakalım şu Ardour'un ateş diyarını."

"Luhan."

Luhan Sehun'un kapısına doğru emin adımlarla ilerlerken aşık olduğu sesle birlikte arkasını dönmeden cevapladı

"Hmm"

"Sadece çok dikkatli ol olur mu?"

Sehun'un endişe dolu ses tonu okyanusun bile hissettiği bir boyutta iken Luhan gözlerinin dolmasına engel olamamıştı. Büyük bir hızla arkasını dönüp koşarak arayı bayağı açtığı sevgilisini yanına varıp onun hüzünle bezetilmiş yüzünü ellerinin arasına alarak dudaklarını büyük bir aşkla öpmeye başladı.

ANGELFALL(HanHun/HunHan)BİTTİWhere stories live. Discover now