§8§

1.3K 147 84
                                    


§§§§§§

Bölüm şarkısı: Super Junior My Love For You

"Earth"

"Seni görmek de güzel, kardeşim"

"Bir kez daha bütün o formaliteleri uygulamak zorunda mıyız?"

"Görev görevdir Ocean"

"Biliyorsun bu kapıdan daha önce geçtim ve o soruları cevapladım tekrar yapmak zorunda değilim"

"Ama Luhan ilk defa geçiyor ve soruma cevap vermek zorunda"

Luhan hiçbir şey anlamadığı için tepkisizce atışan ikiliyi izlerken adının geçmesi üzerine derince bir iç çekip Sehun'un önüne geçerek kollarını göğsünde kavuşturdu madem yapması gerekiyordu yapardı.

"Ne soracaksan sor"

"Tahmin ettiğim gibi Ocean'ın arkasına saklanmadın şaşırdım doğrusu"

"Lafı uzatma Earth"

Sehun sıktığı dişleri arasından söyleyince Earth'ın tebessüm eden yüz ifadesi değişmiş yerini çok ciddi bir ifadeye bırakarak Luhan'ın kendisini süzen bakışlarıyla birleşmişti.

"Pekala sana soracağım soruya en fazla iki yanlış cevap verme hakkın var üçüncü vereceğin cevapta yanlış olursa kapıdan geçmenize izin veremem"

Luhan anladığını belirtmek için başını salladığın da arkasında bulunan Ocean derince bir iç çekip huzursuzca kıpırdandı. Küçük olan onun neden böyle yaptığına bir türlü anlam veremiyordu Earth en fazla ne sorabilirdi ki? Hem Ocean Luhan'ın basit bir soruyu bilemeyecek kadar geri zekalı falan olduğunu mu düşünüyordu?

"Tamam o zaman soracağım soruyu dikkatlice dinle çünkü sadece bir kere soracağım"

Luhan derince bir nefes alıp alnına yapışan saçlarını geriye doğru ittikten sonra nemli gözleriyle hemen yanında dikilmeye başlayan Sehun'un gözlerine son birkez bakıp Earth'a dönerek başlaması için kafasıyla işaret verdi.

"Biz on kardeşiz en küçüğümüz en büyüktür?"

Luhan soruyu içinden tekrarlarken cevabı bildiğini hissediyordu ama cevap vermeye korkuyordu. Buna benzer oyunları Kyungsoo ile çok küçükken oynar yanlış bildikleri cevaplara karşın birbirlerine en sevdikleri yiyecekleri ısmarlarlardı. Bildiğine emin gibi bir şeydi ama bir yandanda cevap verememesinin nedeni vereceği cevabın yanlış olabilme ihtimaliydi ki Luhan'ı en çok korkutan şey de buydu zaten.

"Daha ne kadar bekleyeceğim"

"Oh tamam cevap veriyorum gezegen demi cevap gezegenler

Luhan'ın cevabı üzerine Earth sırıtıp omuz siklti belkide doğru cevabı bulamamasını istiyordu.

"Yanlış"

"İyi düşün Luhan buradayım yanındayım unutma"

Sehun'un kendisini destekleyen cümlesi üzerine derince bir nefes aldıktan sonra gözlerini kapatıp düşünmeye başladı. Onun yanında olmasının verdiği rahatlık izine rastlanmayacağı büyüklükteydi.

ANGELFALL(HanHun/HunHan)BİTTİKde žijí příběhy. Začni objevovat