§15§

1.3K 140 74
                                    

Luhan kızaran gözlerini Aerial'e dikip geçtiği yerlerin topraklarını kaldırarak sert adımlarla halen daha yerinden kalkmaya fırsat bulamayan meleğe doğru ilerledi. Sinir katsayısı tavan yapmışken paralel evrende bir depreme neden olacak olması bile umurunda değildi. Tek istediği arkadaşının hayatını mahveden bu melek görünümlü şeytandan intikamını alabilmekti.

"S-sen Baekhyun'a tecavüz ettin."

Sıktığı dişlerinin arasından söyleyip aynı anda dört elementin lanetini Chanyeol'un üzerine yağdırırken diğeri çareyi korkuyla geri geri sürünmekte bulmuştu.

"Ö-önce beni dinlemelisin."

"Vaktimi senin gibi iğrenç biri için harcamayacağım."

Luhan parmaklarının ucundan ateş çıkarıp Chanyeol'e gönderdiği sırada diğeri bir kez daha bağırıp korkuyla kollarını başının etrafına sardı. Ama baş melek onun bu bağrışlarını pek umursuyor gibi görünmüyordu.

Chanyeol kendisine gelen ateşi gücüyle durdururken daha sevinmeye bile fırsat bulamadan Luhan bu kez de Ocean'ın gücü olan su ile Chanyeol'e saldırmaya başladı.

"Seni gidi bencil herif."

"Anafial yeter artık."

Ocean'ın sesi yalvarır gibi çıktığında baş melek onu bile umursamadı.

"Kanatlarını elinden alan bu adama acıyor musun Ocean?"

Luhan işaret parmağının ufak bir hareketiyle Chanyeol'u hava da döndürmeye başladığında söyleyip büyük bir hırsla onu zemine fırlattı.
Sırtı sert zeminle buluşan Chanyeol acılar içinde çığlık atarken Luhan bu kez de onu buzların arasına hapsetti.
Canının yanması falan umurunda değildi. Zaten istediği de buydu Aerial'in hakettiği de.

"L-lütfen dur a-artık Baekhyun beni b-bekliyor."

Vücuduna batan buzlar yüzünden zorlukla söylediğinde sinirden gözleri kararan Luhanda bir şekilde durmayı başarmıştı. Kanatları ufak hareketlerle kapanırken Chanyeol'un etrafına sardığı buzlarda erimeye başlamıştı.

"S-sen onun yanına mı gittin? Hangi hakla?"

"Bak önce beni dinle lütfen."

Chanyeol avuç aralarına yapışan çamurdan sıyrılmaya çalışırken söylediğinde Ocean da daha fazla arkadaşının bu haline katlanamayıp elini Luhan'ın göğsüne koyarak baş meleğin durmasını sağladı. Bu arada buzların erimesinden dolayı oluşan çamurun içinde oturan Chanyeol ise dersini almış gibi gözüküyordu.

Sehun düz çizgi haline getirdiği dudaklarını gülümsememek adına sıkıp Chanyeol'e elini uzatarak çamur yığınının arasından doğrulmasına yardım etti. Aerial'i ilk defa bu kadar aciz görmek Ocean'ın içinde ki nehirlerin hareketlenmesine neden olmuştu. Çünkü melek Aerial burnundan kıl aldırmayan kibir abidesinin tekiydi.

"Teşekkür ederim."

Aerial Sehun'un kendisine uzattığı elini tutup ayağı kalktığında Sehun elinde biriken çamuru Chanyeol'un beyaz ceketinin temiz kalmayı başarmış kısmına sildi. Bu görüntü Luhan'ı bile gülümsetirken bozguna uğrayan melek sinirle derince nefesler aldı.

ANGELFALL(HanHun/HunHan)BİTTİWhere stories live. Discover now