Capitolul 5

3.2K 309 63
                                    

H A N E U L

— Ce cauți aici? Trebuia să fi în camera, în pat. spune vocea entuziasmată a lui Suga.

Cred că m-a confundat cu o prostituată. Nu știu dacă să mă bucur sau să mă enervez și să îi dau măcar o palmă. Creierul îmi spune să stau pe loc și să nu fac mișcări bruște.

— Presupun că îți place mai mult să o facem pe birou. spune coborându-și ușor vocea. Cine sunt eu să mă opun acestei mici dorințe? întreabă râzând.

Aud pași prin cameră și un zgomot ca al unei haine aruncate pe jos. Doar nu se dezbracă aici?! Și ce tot au cu biroul ăsta?! E cumva cameră de călărit prostituate?!

Îmi ridic repede mâna în aer, iar Suga se oprește. Nici nu mi-am dat seama că până acum mi-am ținut respirația.

— Ce e? Ești cumva nouă de nu știi cum merge? întreabă plistisit. Urăsc când nimeresc începătoare! se plânge. Să știi că dacă nu o să te poți ridica ceva vreme nu e vina mea că nu ai mers la Kookie.

Spune și parcă îl văd cum e cu mâinile în aer. Eu încă aveam stick-ul în mână și cu o mișcare rapidă îl bag în sutien chiar dacă sunt mai mult decât conștientă că m-a văzut.

— Cineva ascunde ceva de mine. spune râzând. Ești cumva o fetiță rea?Pentru că fetițele rele se pedepsesc. spune pervers.

În câțiva pași vine spre mine și mă îmbrățișează pe la spate. Își așează ferm mâinile pe soldurile mele nepermițându-mi să mă mai misc. Se apleacă și îmi miroase părul.

— Ce parfum cunoscut ai. spune pe un ton senzual. Parcă...mă stârnește și mai mult.

Spune și eu mă cutremur la afirmația lui.

— Ți-a mâncat pisica limba de nu vorbești? întreabă râzând, iar eu dau negativ din cap. Dacă nu ți-a mâncat pisica limba o s-o fac eu. spune șoptit la urechea mea.

Își ridică o mână de pe talia mea doar că să-mi dea părul la o parte. Își apropie gura de urechea mea și mă sărută în spatele urechii apoi trasează mici cerculețe. Îmi duc mâna în spatele urechii încercând să-l opresc.

— Ascultă începătoare mută. îmi spune mai dur. Atâta timp cât eu plătesc, tu faci ce și cum am eu chef. spune și mă strange de șold, iar eu icnesc ușor.

Îmi îndepărtează mâna, dar eu o duc înapoi la loc și îl aud cum pufnește nervos.

— Îți spun o singură dată. spune pe un ton înfiorător. Dacă mă asculți singurele gemete pe care le scoți o să fie de placere, dar dacă nu o faci o să gemi mai mult de durere și nu o să mă opresc nici dacă plângi și urli ca din gură de șarpe.

Mie îmi vine să plângă numai când îl aud, dar să îl mai și văd. Nici nu vreau să văd așa ceva!

— Ai înțeles?! întreabă nervos.

Să dau din cap că da sau să fug?! Cap,fugă,cap,fugă,cap,fugă...

Suga mă strange mai tare de șold, iar eu dau repede din cap. Dracu'!

Suga continuă cu cerculetele din spatele urechii care oricât de mult vreau să neg, îmi plac. Îmi lasă urechea în pace și trece la gât pe care mai întâi îl mușcă. Îmi depune alte săruturi pe gât. Îmi musc buzele ca nu cumva să scot alte sunete.

— Se pare că avem pe cineva care nu e încă satisfăcută.

Concluzionează Suga repede și simt cum tot corpul îmi arde.

Made in South Korea ; Prințesa din turnWhere stories live. Discover now