Capitolul 49

1.5K 229 89
                                    

H A N E U L

— Prăjiturico, nici nu știu cum aș putea să-ți mulțumesc pentru faptul că ai rămas un boboc de floare până acum! spune Jessi în culmea bucuriei. Banii ăștia îi castigam aproape într-un an!

— Cred ca ar trebui să o lăsăm putin- să respire, doamnă. spune Gaeko zambind timid și își așează mâna pe umărul blondei.

— Poftim? Cred că nu știi ce înseamnă asta! spune Jessi întorcându-se brusc spre angajatul său. Nici nu știu ce să fac mai repede! Să pregătesc totul pentru noul meu client preferat sau să dau o petrecere!

— Cam de asta nu aveam câștiguri atât de mari în ultima vreme. spune Dean râzând din coltul său.

— Ah, micuțul Dean. spune Jessi schimbându-și privirea în cea a unei feline ce își vânează prada. Micuțul Dean chiar nu știe când să își țină gândurile pentru el?

Jessi și-a dezlipit ușor buzele lăsându-și la iveala râsul batjocoritor. Și-a îndreptat spatele și și-a început defilarea lentă spre colțul în care Dean a stat ascuns.

Când a ajuns în dreptul acestuia s-a ridicat puțin pe vârfuri până a putut să ajungă cu gura în dreptul urechii brunetului și a început să îi șoptească preț de câteva secunde anumite lucruri pe care nu am putut să le aud.

Când Jessi s-a lăsat înapoi pe toată talpa, fața lui Dean era vizibil deranjată de cuvintele lui Jessi, dar dupa câteva secunde și-a schimbat expresia în cea sumbră pe care o are deobicei.

— Cum spuneam, prăjiturico, ești un adevărat jackpot!

Jessi era din nou plină de fericire ca până acum cinci minute. Nimeni nu ar putea să o oprească dintr-o mică sărbătorire, nici macar sfârșitul lumii. 

— Cand se întorc fetele mele? întreabă Jessi întorcându-și capul spre Gaeko.

— Săptămâna viitoare, doamnă. spune acesta uitându-se puțin prin telefon.

— Deci, nu le voi prinde. spune Jessi dezamăgită. Sunt sigura că voi doi le veți primi cum se cuvine pe fetele mele!

— Da, doamnă! raspunde Gaeko în timp ce Dean aprobă dintr-o mișcare a capului.

— Ați vorbit cu clientul nostru? Când o să vină?

— L-am sunat acum o oră și a zis că ar dori să vină mâine. spune brunetul ieșind din colțul sau. Deja le-am rugat pe doamne să pregătească camera în avans.

— Am înțeles. spune Jessi dând ușor din cap. Chiar acum o să sun să fac programările pentru Haneul.

— Pentru mine?

Am întrebat făcându-i pe ceilalti să mă observe din nou. Am vorbit pentru prima oară de când cei trei au venit în camera mea ca să-mi ofere felicitările lor.

— Da, prăjiturico, doar nu crezi că nu te voi face să arăți ca scoasă din cutie? întreabă blonda râzând. La cât de mult a plătit domnul Park te-aș pune să te scufunzi și în aur doar ca să-l mulțumim!

Domnul Park 

Mintea mea pare că începe să nu mai judece sau poate că nu și-a revenit din șoc pentru că îmi doresc să fi câștigat acel Mino de la magazinul lui Loco decât acest domn Park.

Made in South Korea ; Prințesa din turnUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum