Capitolul 8

2.6K 286 18
                                    

HANEUL

— Ea? întreabă Suga plictisit, iar bărbatul tatuat dă afirmativ din cap. Ea trebuie să-și facă un tatuaj.

— Înțeleg. spune serios bărbatul tatuat. Cine e norocosul? întreabă în continuare cu un rânjet ce nu îmi inspiră încredere.

Nimeni nu s-a oferit și nimeni nu a spus nimic. Toată lumea era într-o liniște deplină pana când plescăitul lui Jin s-a făcut auzit.

— Cine o vrea? întreabă Jin plictisit.

— Eu. spune Suga repede. Am nevoie de o bonă pentru Sun-Hee, dar și pentru mine.

Își termină argumentarea cu un zâmbet ce trebuia să îi arate intențiile pure pe care le are în minte chiar acum. Nu prea funcționează.

— Să te hrănească cu biberonul, bebeluș? întreabă Jimin râzând.

— Îmi pare rău, Jimin, dar eu prefer sa fiu hrănit de la sân. spune verzuiul nepăsător. Gata cu glumele de șantier! Să terminăm mai repede cu asta. continuă Suga plictisit.

J-Hope si Kookie mă prind de mâini și mă așează într-un scaun a cărui piele deja începea să se cojească. Pielea vișinie cojită îmi dădea o imagine ce o să rămână mult timp prin capul meu.

Bărbatul tatuat poartă acele mănuși chirurgicale ce îi dădeau un aspect mai steril, făcându-mă să nu mă simt chiar atât de rău. Totuși as vrea sa nu fiu tatuată și să nu știu dacă mai e ceva steril în afară de mănușile lui.

Și dacă tot aș putea să aleg, nu vreau un tatuaj!

Am respirat adânc și am încercat să mă ridic de pe scaun, însă JHope și Jungkook au fost acolo să-mi împingă ușor umerii ca să rămân în scaun.

— Dacă te miști eu greșesc și dacă eu greșesc o să te doară mult mai tare, plus că nu știi cât de mult vreți tu să ai o linie strâmbă pe piele toată viața. spune zâmbind blând brunetul ce urma să-mi însemneze pielea.

— Nu vreau un tatuaj! dau glas gândurilor mele. Vreau să plec! Oamenii ăștia m-au luat cu forța!

— Bănuiam deja. răspunde brunetul privindu-mă neutru.

— O să ți-l faci și gata. Aici nu ai dreptul de a alege! răspunde răspicat Jin. Vrei să mergem la poliție și să le spunem toate ilegalitățile pe care le faci împreună cu Shin?

Înghit în sec, iar bărbatul tatuat dă mulțumit din cap. Îmi întoarce mâna stângă și așează acul aparatului pe încheieturi, iar mâna mea începe să tremure necontrolat din cauza fricii. Știu prea bine că o să doară.

După câteva minute în care încerca să-mi facă mâna să rămână nemișcată, reușește să o țină pe loc. Când așează din nou acul pe mâna mea simt milioane de înțepături pe piele. Am strâns din dinți și lacrimi se scurg lent pe obrazul meu.

Plâng și le arată cât de slabă și cât de ușor de controlat sunt.

Felicitări, Haneul!

După o perioada de timp în care am plâns și mi-am ținut gura ca să nu suspin fără sa vreau, acul se oprește din a-mi mai străpunge pielea.

— Poți să deschizi ochii. îmi spune blând bărbatul tatuat.

Când deschid ochii și îmi privesc încheietura stânga văd cum e imprimat pe pielea mea, cu un scris frumos, inițialele "My"

— M-MY? întreb cu vocea tremurânda. De la ce vine?

— Min Yoongi. spune Suga repede. Aranjează-o repede, trebuie să plecăm.

Made in South Korea ; Prințesa din turnUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum