Capitolul 40

2.2K 262 104
                                    

HANEUL

— Mami!

Vocea lui Sun-Hee m-a făcut să mă ridic în șezut și să-mi deschid brațele larg.

Mica buburuză a sărit în brațele mele și brațele ei s-au strâns în jurul meu ca și cum îi era teamă că o să dispar ca spuma mării.

— Sunt aici, Sun-Hee. o anunț și îi mângâi spatele.

— Să nu mai pleci vreodată, mami!

Strigă Sun-Hee și își înăbușește plânsul în cămașa pe care o port. Suspinele ei au umplut camera și încă mă întreb cum de Suga nu s-a trezit.

Fiecare lacrimă care îi curgea pe obraz îmi indemna lacrimile să vina mult mai repede, însă m-am abținut. Nu cred că am dreptul să mă alătur ei după ce am părăsit-o în felul ăsta, fără vreo avertizare.

Nu a fost corect.

— Sun-Hee, ce s-a întâmplat?!

Se aude vocea răgușită a lui Suga, iar salteaua tremură ușor sub mișcările bruște ale acestuia. Brațele lui Suga se așează pe umerii micuței din bratele mele, iar ochii lui mă privesc cu răceală.

O trage ușor pe Sun-Hee, dar acesta se agață și mai mulți de corpul meu precum o plantă agățătoare, refuzând cu încăpățânare să-mi dea drumul la insistențele tatălui ei.

Oftatul lui Suga mi-a transmis în mod indirect că ar trebui să fac cumva să o întorc spre bratele lui, însă nici eu nu știam cum ar trebui sa abordez această situație.

— Tati, mami a venit acasă! spune Sun-Hee și se întoarce spre tatăl ei.

— Știu. spune acesta oftând și îi oferă îmbrățișarea mult dorită. Du-te și așteaptă-ne în bucătărie, venim imediat.

Sun-Hee dă afirmativ din cap și iese imediat din cameră, închizând ușa cu un zgomot puternic.

Suga se dă jos din pat și se apropie de dulap. Îi urmez exemplul, dar în schimb eu mă îndrept spre ușă încercând să nu îi atrag atenția.

— Unde crezi că pleci? întreb fixându-și privirea rece asupra mea.

— Mă duc după Sun-Hee. spun așezându-mi mai bine mâna în jurul clanței

— Mai bine îți schimbi planul. spune autoritar analizându-mă din cap până în picioare. Și dacă tot ești la capitolul schimbare să nu uiți și de haine, acum!

După ce termină de făcut instructajul îmi aruncă în față o pereche de pantaloni scurți și intră în baie, lăsându-mă să mă schimb.

Când îmbrac pantalonii scurți îmi dau seamă că dacă mi-ar fi aruncat o curea la picioare nu mă supăram. Noroc cu șnurul acestora altfel trebuia să îi țin cu mâna toată ziua.

După ce Suga se întoarce din baie îmi face semn spre ușă apoi iese, iar eu îl urmez, după cum mi-a arătat.

Intram în bucătărie, iar primul lucru pe care l-am văzut a fost zâmbetul larg și vesel a lui Sun-Hee ce eclipsa orice persoană prezentă. M-am așezat lângă ea și i-am ciufulit ușor părul ce era desprins.

— Cum te simți? mă întreba Jin în timp ce așează o farfurie pe masă. Cred că ți-e foame. spune acesta zâmbind.

Îi ignor toată amabilitatea și zâmbetul cu care m-a întâmpinat și mă întorc la ciufulit parului micuței de lângă mine care nu își întrerupea zâmbetul nicio secundă.

Made in South Korea ; Prințesa din turnWhere stories live. Discover now