Capitolul 44

1.8K 226 85
                                    

 S U G A

Nu a durat mult timp ca tanarul colorat sa se intoarca inapoi cu un cariucior pe care erau asezate mai multe sticle de bauturi alcoolice pe care nu am putut sa le identific. Unele sticle aveau o forma mai deosebita decat cea normala, ochii mei cazand asupra unei sticle in forma de vioara cu tot cu corzile ce ieseau in relief. In jurul acestei sticle nu era nicio eticheta vizibila care m-ar fi putut ajuta sa-mi dau seama daca era vin sau alt ceva. Culoarea sa m-a convins instant ca este un vin.

- Ti-au cazut ochii pe ceva într-adevăr scump. spune tipul de langa mine razand. Ai gusturi bune.

- Nu prea cred. 

Spun intorcandu-ma spre el ca sa-mi dau seama mai apoi ca cel de langa mine este Ravi, un memebru al Vulpilor Argintii. 

Am spus cateva injuraturi in gand cand mi-am auds aminte cum am trecut peste dosarul lui fara sa citesc și altceva in afara de nume si varsta.

Sunt imposibil!

- Nu stiu ce sa spun despre vin, dar mai mult imi place sticla. recunosc fara vreo ascundere.

- Ai dreptate, este deosebita! spune acesta privind din nou spre sticla ce era asezata pe masa de catre majordom. Insa vinul din ea este cel mai scump vin din Franta.

- Iti place sa cauti informatii despre vin? intreb curios, iar acesta zambeste.

- Mai mult imi place sa-l beau.

- Inteleg.

Spun dand aprobator din cap si ma intorc spre Rap Monster atragandu-i usor atentia de la discutia ce o incepuse cu Mino despre o posibila afacere.

- Cat vom sta? intreb incet astfel încât el sa fie singurul care il aude.

- Probabil destul de mult. De ce? intreaba acesta privind spre Mino ce era pe cale sa faca o criza de ras.

- Pentru ca nu trebuie sa ai multa minte ca sa-ti dai seama cum se vor desfasura toti de aici avand in vedere ca bautura sigur nu o sa fie vreo problema.

- N-am ce sa-ti fac, Suga, tu te-ai oferit. raspunde Rap Monster ridicand din umeri.

- Ai dreptate.

Spun printre dinti enervat de lucrul asta. Chiar are dreptate!

Mai bine il lasam pe Hobi sa se ocupe de astfel de treburi pentru ca sigur gaseam eu ceva mai important de facut decat sa vad un circ cu bautura ca cel ce o sa fie in seara asta.

- Merg pana afara, trebuie sa rezolv ceva.

Il anunt pe Rap Monster si ma ridic de la masa fara sa astept sa zica ceva sau sa-i dau ocazia lui Ravi sa-si mai etaleze cunostinele despre vin prin fata mea.

Ies cu greu din camera pentru ca G-Dragon m-a observat repede ca m-am pus in miscare si aproape reusea sa ma opreasca langa el la un mic concurs de shot-uri.

Nu-i de mine.

Dupa ce am iesit din vila cu succes fara alte intreruperi, imi caut cateva secunde telefonul prin buzunar apoi apelez persoana cu care urma sa fac o afacere destul de mare.

Made in South Korea ; Prințesa din turnWhere stories live. Discover now