2.2

2.8K 256 88
                                    


#Deniz Tekin - Beni Vur ( COVER )


KEYİFLİ OKUMALAR!! 

OY VERMEYEN BİZDEN DEĞİLDİR 


Çiçek irite olduğum ses tonuyla adımı telaffuz ettiğinde Ahsen'le bulunduğum pozisyon elbette sorun teşkil etmiyordu. Ahsen benden uzaklaşıp kapıya döndü. İkimizde tek kelime etmeden kapıda duran parazite bakıyorduk. "Onun burada ne işi var," utanmadan, sıkılmadan sorduğu soruya yüzümü buruşturdum. "Ben Bigem'e bakayım sende çöpü dışarı çıkar odunumsu," alayvari ses tonuyla birlikte salonun çıkışına doğru yürüyüp tek bir an duraksamadan Çiçek'i sollayıp salonu terk etti. "Gerizekalı enbesil," nefretin tohumlarının filizlendiği sesinden türeyen kelimeleri duyan kulaklarım beynime uyarıyı vermişti. "Ağır ol, bakalım. Onun hakkında herhangi bir negatif kelime türetemezsin,"

Hissettiğim tiksinti parmak uçlarımdan akıp ayak parmaklarımdan tekrar bedenime doluyor gibiydi. Onunla aynı ortamda olmak kendimi aşağılık biri gibi hissettiriyordu. "Sana tek bir adım atıyorum beni metrelerce öteye sürüklüyorsun Fırat, neden benden kaçıyorsun," gözlerine dolan çaresizlik harelerinden bedenime yol alırken hissettiğim bıkkınlık kelimelerime pençelerini geçirip ağzımdan çıktı. "Senden kaçmıyorum, Çiçek. Senden kaçmamı gerektirecek kadar önemli biri değilsin," kelimelerimin göz bebeklerine çarpıp orada ki duyguları parçalayışına şahit oldum. Bana olan duygularını gözlerinden okuyabiliyordum. Soktuğumun yerinde hep yanlış insanlar bulurdu beni. Tek doğrum Ahsen'di. Bulduğu ilk boşlukta yine zihnime yerleşmesine tebessüm edip Çiçek'e odaklandım. "Biraz daha burada kalırsan gerçekten olanlardan sorumlu olmayacağım, Ahsen sana karşı kendini zor tutuyor bence burayı terk etmelisin," elimi cebime sokup bulunduğum konumdan salonun kapısına doğru ilerledim. Attığım her adımda ayağıma dolanan ruhu hissedebiliyordum. Çiçek ruhunu bileklerime kelepçelemiş. Ben nereye gidersem oraya sürükleniyordu.

"Biliyor musun Fırat, Yalın'dan sonra seni sevmem büyük saçmalıktı. Senden beni incitmemeni beklememeliydim. Altı yılını çaldığı bir kıza acımayan biri benim hislerime de acımazdı," kelimeleri öfkemi dağlayıp ateşimi harladı. Karşılık vermek istedim ama haklılığı canımı sıkmıştı. Buket'e acımamıştım. Verebileceğim en büyük acıyı vermiştim. Çiçek sert adımlarıyla yanımdan süzülüp evi terk ettiğinde hâlâ yerimde sayıyordum. "Buradan tren geçmez yalnız," kulaklarımı temizleyen tiz sese odaklanan bakışlarım etrafa sinen gerginliği halının altına süpürmüştü. Yanıma gelip ellerini ensemde birleştirdiğinde ellerimi beline doladım. "Benim trenim sensin hatun, sende geldiğine göre. Bence bugün sinemaya gitmeliyiz,"

Kaşlarını çatarak teklifimi biraz düşündü. Ne cevap vereceğini merakla bekliyordum. Kaşlarını aşağı yukarı hareket ettirip dilini dişlerine değdirip sesli bir şekilde tekrar yerine yatırdı. "Olmaz, sınava dört ay var, oturup çalışmamız gerek, okula gideceğiz odunumsu," sınav kelimesinin sırtlandığı stres iliklerime tırmanırken gözlerimi yeşillerinden ayırmadım. "Çalışkan hatunum, yürü o zaman,"


-


Hissizlik.. Şuan da hissettiğim tek şey hissizlikti. Çiçek okulun bahçesinde bağırarak benimle seviştiğini söylediğinde Ahsen'in gözlerine tırmanan ifade bedenime büyük bir hissizlik eklemişti. Gözlerinde yıkılışımı görmüştüm. Aynı zamanda yıkılışını. Birbirimizi yakıp yıkmak konusunda tecrübe edineceğimiz daha çok zamanımız olacaktı ama şuan arabasına atlayıp okulu terk ederken arkasından bakmaktan başka çarem yoktu. Peşinden gitsem de suratıma bakmayacaktı. "Sen ne yaptığını zannediyorsun, Çiçek!" diye kükrediğimde hücrelerinin her birinin tir tir titrediğine şahit olmuştum. "Ulan ne istiyorsunuz benim mutluluğumdan, herkes mi ırzına geçecek muhtaç olduğum bu duygunun. Yeter ulan rahat bırakın beni! Evet seni becerdim, sen altımda inlerken bile aklımda Ahsen'in olduğuna eminim. Sarhoştum seni gerizekalı, anlamadığın tek şey bu. Ayık kafayla seninle yan yana bile oturmayacağımın ne zaman farkına varacaksın," art arda bıçak darbesi bırakan kelimelerimle arkamı döndüm. Okuldan çıkmak için arabama yürümeye henüz başlamıştım ki gözlerime değen gökyüzü mavisi iri gözler duraksamama neden oldu.

KARAMELİN RÜYASI [ TAMAMLANDI ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin