Capitolul 21

5.6K 355 27
                                    

Autor P.O.V

- CUM AM AJUNS NOI ÎN SITUAȚIA ASTA!?! Țipă Karol către celelalte două în timp ce nu ştie cum să îşi facă picioarele să se mişte mai repede pe nisipul umed.

- E doar vina ta blondo! Tu şi ideile tale relaxante... Nu puteam să mergem şi noi să vedem un film?!? spune Kaily din spatele ei.

- Fetelor! Se aporopie! Țipă Corolina care e cel mai în spate dar deodată se împiedică de o dună de nisip şi cade jos. NU MĂ LĂSAȚI ÎN URMĂ!! zice disperată roşcata în timp ce simte cum două mâini o trag de glezne înapoi.

-CAROLINA!!!

Cu 24 de ore în urmă...

Ultimele săptămâni au fost oricum dar normale nu pentru eroii noştri mult iubiți. În timp ce Luis şi prea frumoasa lui rebelă se ceartă şi se împacă ca într-o telenovelă turcească în disperata lor căutare după sensul cuvântului iubire, Carolina e cu totul şi cu totul vrăjită de întâlnirile din ce în ce mai frecvente cu misteriosul Raffael. Şi printre toate dramele astea trebuie să se mai gândească şi la facultate cu profesorii ei exigenți cu tot. Ah! Cine s-ar fi gândit că viața de student e atât de grea? Dar să revenim în prezent...

De pe scaunul unei cafenele alese de Karol la întâmplare, blondina se uită acum la cele doua prietene ale ei cu o față plictisită. Deşi au trecut două săptămâni de la împăcarea lui Kaily cu Luis, oricum ea nu înțelesese de ce s-au certat până la urmă, cele două par cu totul desprinse de realitate, amândouă gânditoare, amândouă mute ca niște cămile bătrâne.Cu toate că au vrut să profite de pauza din orarul lor încărcat nici una nu pare a fi cu totul ancorată în prezent, Carolina priveşte visătoare pe geamul cafenelei în timp ce Kaily butonează telefonul vorbind probabil cu frumosul ei iubit.

Asta îi reamintește lui Karol cât îi e de dor de Alessio şi de barațele lui puternice în care se pierdea în fiecare noapte şi de privirea blândă pe care o avea doar în preajma ei şi de de râsul lui molipsitor. I-ar fi putut cere să rămână cu ea dar ştia cu cine avea de-a face încă dinainte de al primi în sufletul ei permanent. Ştia că nu e doar iubitul ei ci şi viitorul cap al mafiei columbiene ceea ce practic îl obliga să fie încă de pe acum prezent la toate evenimentele importante ce au loc în lumea întunericului.Au trecut doar trei zile de la plecarea băieților și chiar și acum își amintește cum acel scurt telefon i-a stricat tot cheful în weekendul trecut oricât s-ar fi strădui iubitul ei s-o învelesească. Aceștia plecaseră miercuri și acum era vineri, iar ea pur și simlu nu suporta gândul că nu va veni nici weekendul ăsta. Nu e prima dată când Alessio se întoarce în țara natală după un scurt telefon de la tatăl său. Doar că... îi e foarte greu să îl lase să plece când ştie că nu va fi acolo ca să-i poarte de grijă.

Ea e cât de cât obişnuită cu chinuitorul sentiment de dor dar pentru Kaily pare să fie o tortură ce îi chinuie fiecare clipă. Asta reese atât din fața încruntată pe care o afișează în fiecare zi de dimineața până seara, dar și din hainele obișnuite și mult prea șterse pentru un designer ca ea. Bineînțeles că nu a fost de acord cu plecarea lui Luis de la bun început şi bineînțeles că nu a recunoscut-o nici în ruptul capului. Nu e ca şi cum orgoliul ce o ține în picioare pe fata asta ar lăsa-o să arate chiar şi un strop de slăbiciune. Săracul Luis! Va avea mult de luptă cu încăpățânarea brunetei. Și totuși parcă odată ce el a plecat și cheful ei de viață s-a dus.

Cât despre roşcată, Karol nu ştie ce-i mai trece prin mine, cert e că ceva se petrece în suflețelul ei de a devenit aşa gânditoare de la un timp. Agh! Ce s-a întâmplat cu fetele care îşi doreau să se distreze şi nu lăsau pe nimeni să stea în calea lor? Facultatea nu a început decât de o lună şi nu avem parte decât de drame! M-am săturat de asta! Vreau o pauză!!! Şi astfel blondina îşi puse mintea la dispoziție să găsească o soluție pentru problema lor.Aveau nevoie de ceva care să le scoată din monotonie și din casă, care să le facă din nou să râdă și care să le confere un loc liniștit departe de problemele care cu siguranță le vor aștepta cuminți acasă când se vor întoarce. Și mai ales, le trebuie ceva care să-i scoată pe băieți din minți...doar așa, din pură obișnuiță. Oftă resemnată și privi pe geamul cafenelei plictisită. Afară e din ce în ce mai răcoare, dar temperaturile sunt încă ridicate, cel puțin în timpul prânzului e o adevărată zăpuşeală.

Mi PrincesaWhere stories live. Discover now