'Heb je mij gemist Maddy?'

3.1K 187 36
                                    

In het nu,

Mijn ogen glijden langs het huis waar ik precies een jaar geleden voor het laatst binnen ben geweest, maar er is nog altijd geen spat veranderd aan het huis. Het witte oude huis omringd door een groene tuin met standaard bloemen, net zo als ieder ander huis hier in Nightstreet. Het zijn de standaard huizen in een standaard straat, lelijk zijn ze niet maar mooi kan je zo ook niet noemen.

Als ik om me heen kijk is de straat niet erg druk, er rijd nog altijd veel politie rond door de gure zweer maar ondanks dat lijkt iedereen vrolijk te genieten. De moeder van een oude vriend is vrolijk bezig in de tuin en een ouder stel loopt samen met de hond over de stoep. Gelach van een klein meisje is te horen terwijl ze achter een kat aan rent. Een kleine glimlach vormt zich op mijn lippen voordat ik me terug draai naar mijn huis, maar mijn ogen blijven haken bij het huis ernaast.

De twee huizen staan vier meter van elkaar af en het balkon van mijn slaapkamer raakt die van de buren nog net niet. Ik zou makkelijk naar de buren kunnen gaan via mijn balkon en die van onze buurjongen, daar tussen zit ongeveer veertig centimeter door een bouwfout.

Geloof mij maar ik heb dat vaak genoeg gedaan daar woont tevens mijn beste vriend. Waar ik al een jaar niks aan heb laten horen, maar het zelfde geld aan mijn andere vrienden, ze weten niet eens dat ik hier ben. Hun denken nog altijd dat ik in Amerika zit bij mijn nieuwe vrienden. Toch vraag ik mij af of ze mij daarvoor kunnen vergeven en of het goed met ze gaat.

Ik word uit mijn gedachten gehaald door de muziek die aangaat in mijn broer zijn slaapkamer. Ik glimlach kort naar het raam waar mijn broer voorbij sjokt. Zijn blonde korte haren bewegen sierlijk op zijn hoofd en door zijn witte shirt kan je goed zijn biceps zien. Dan besluit ik na een eeuwigheid toch weer naar binnen te gaan.

De vertrouwde bel galmt door het huis heen en nog geen tien seconden later komt er een klein meisje naast het raam staan. Haar blonde haren staan wild op haar hoofd en twee blauwe ogen kijken mij vol blijheid aan.

'Maddy staat voor de deur!' Roept het blonde meisje vrolijk, wat Milan waarschijnlijk niet gehoord heeft door de muziek. Met een zwaai vliegt de deur open en springt ze in mijn armen.

'Je bent nu al terug!' Roept het blonde meisje vrolijk.

'Heb je mij gemist?' Ze klapt in haar kleine handjes als ze de vraag voorzichtig stelt.

'Tuurlijk Elena!' Ik geef een kus op haar voorhoofd en voor ik het weet belaagt ze mij ook met kusjes. 'Ik jou ook.' De muziek stopt en voetstappen op de trap zijn duidelijk te horen.

'Elena, tegen wie praat je?' Ik zet mijn zusje terug op de grond als Milan recht voor mij staat.

'Maddy, wat doe je hier?' Verbaasd kijk hij naar mij en stapt langzaam naar buiten. 'Ik wou weer terug, ik was er klaar voor.' Stevig pakt hij mij vast en voel ik zijn vertrouwde armen om mij heen.

Yes Asshole ||Dutch||Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu