'Ik heb je gemist.'

1K 75 16
                                    

Pov. Maddy.

'Waar wil je heen dan?' Vraag ik terwijl ik mijn haar uit spoel. 'WoodLake.'

'Dat is meer dan negen uur rijden!' Roep ik uit.

'Klopt.'

'Mag ik een setje kleding?' Ik probeer ook maar van onderwerp te veranderen. Gelukkig knikt hij en verlaat hij de badkamer. Niet veel later komt hij terug met een roze rokje, wit navel shirtje en roze naald hakken.

'Dat shirtje is echt veel te kort.' Roep ik.

'Doe het voor mij.' Smeekt Ethan terwijl hij het setje kleding in mijn handen drukt. 'Nee, het is echt te erg.' Er volgt een harde klap in mijn gezicht, even verlies ik mijn evenwicht maar al snel pak ik me vast. 'Dan wil ik mijn oude kleding.' Protesteer ik.

'Je trekt dit gewoon aan lieverd.' Antwoord hij vrij kalm. 'Nee.' Er volgt nu een stomp in mijn maag wat mij de strijd doet stoppen. 'Geef maar.' Ik trek het roze rokje aan, die echt heel erg mooi is. Daar boven zit een roze bh en daar weer over zit het witte navelshirtje wat veel te erg doorschijnt. 'Je bent prachtig Maddy.'

Hij geeft me een kus op mijn mond waar ik natuurlijk in mee ga. 'Kom maar mee.' Voorzichtig pakt hij mijn hand beet en loop naar de spiegel toe. 'Kijk hoe mooi je bent.' Persoonlijk vind ik het allemaal veel te kort maar alles voor Ethan. 'Ik vind het prachtig.' Glimlach ik en geef hem een kus op zijn wang. 'Er bloeit liefde!' Roept de jongen.

'Die is nooit weg geweest.' Grap ik terug. 'Ga maar even zitten naast hem.' Ik volg wat Ethan zegt en ga naast hem zitten op de bank. 'Ik snap wel dat Ethan je leuk vind.'

'Ze is van mij!' Roept hij vanuit zijn slaapkamer.

Niet veel later komt hij terug met twee koffers en een rugtas. 'We gaan.' Ik knik en sta op van de bank. Ik loop net iets voor Ethan uit en voel hoe hij niet veel later naast mij loopt met zijn hand rustend op mijn rug.

Als ik de deur uit loop valt het mij op dat we al die tijd gewoon in een huis van Thanatos waren. Waarschijnlijk het huis van die vriend. Samen stappen we de auto in en rijden we weg. Zijn hand rust op mijn boven been en met zijn duim gaat hij langzaam heen en weer. 'Ik heb je gemist.' Mompel ik nog voor ik in slaap val.

-----
NIG 2 HOOFDSTUKKEN

Yes Asshole ||Dutch||Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu