'Kun jij jou verhaal vertellen.'

1.4K 103 7
                                    

'Ethan is de jongen die mij mishandeld.' Leg ik rustig uit.

De agent pakt zijn walkie-talkie en pakt mij voorzichtig vast.  'Ga maar even zitten.'

'Floris. Dit is Cullens, stop de wagen en keer terug Sem Boersen is de verkeerde jongen. Ik herhaal stop de wagen en keer terug.' Er volgt enkel geruis en dan vult de kamer zich met stilte.

'Het spijt ons voor deze fout mevrouw Boersen en Maddy.'

'Het is niet erg.' Glimlacht Janny liefdevol. 'Er is politie onderweg naar Ethan zijn huis, maak je geen zorgen.' Ik knik kort en staar rusteloos voor me uit. De klootzakken.

Inmiddels is de agent naar de gang vertrokken en is daar aan het bellen. Het idee dat ik nu misschien eindelijk van Ethan af ben voelt zo raar, het geeft mij gelukkig een rustig gevoel.

'Maddy?' Agent Cullens staat weer voor mij en kijkt aardig bezorgd. Wat mij een ongemakkelijke houding doet geven. 'Ja?'

'Ik breng je even naar huis toe en daar praten wij verder zodat je ouders er ook bij zijn.' Ik knik en sta op van de bank. 'Het spijt me Janny.'

'Het geeft niet, jij kan er niks aan doen met wat Ethan doet.' Ik glimlach vriendelijke en dan verlaten ik en agent Cullens het huis. Voor mijn deur zie ik mijn vader, Britt, Milan, Elena en Mack al staan. 'Papa!' Ik versnel mijn pas en ren in zijn armen.

'Het spijt me zo, het word me allemaal gewoon teveel.' Snikkend houd ik mijn vader stevig vast. 'Het geeft niet, Ethan zit straks vast en dan krijg jij je rust.'

'Laten we even naar binnen gaan.' Langzaam laat mijn vader me los en lopen we naar binnen. Nu zit ik op de bank in de armen van Milan mijn broer. Enkele tranen stromen over mijn wangen heen en soms verlaat er uit mijn mond een snik. 'Kun je jou verhaal vertellen?' Langzaam knik ik en start het verhaal.

In het volgende hoofdstuk zal ik het hele verhaal nog eens vertellen!

Yes Asshole ||Dutch||Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu