'Het is wel roze.'

1.6K 127 16
                                    

'Waarom heb je mij niks verteld?' Vraag ik aan mijn vader. Ik vind het niet erg dat Mack mijn stiefbroer gaat worden, zeker niet zelfs! Alleen had pap het best wel even kunnen vertellen dan had ik misschien mijn kamer opgeruimd of ruimte gemaakt voor zijn spullen.

'Omdat ik het als verassing wou houden, ik wist dat je bevriend was met Mack.' Glimlacht mijn vader blij. Het is echt fijn om hem zo blij te zien nu Britt hier is.

'Ik snap het en hoe weet je dat Mack mijn beste vriend is?' Roep ik enthousiast. 'Van Britt.' Is zijn simpele antwoord. Ik knik begrijpend aangezien het ook niet anders kon. 'Is het goed als Mack op jou kamer slaapt samen met jou? Het is groot zat.' Ik knik blij en ren op Mack af.

'Mack!' Ik schreeuw over de lange oprit heen en verschrikt draaien Mack en Britt hun om. 'Wacht even!' Rennend schreeuw ik de woorden tot ik tegen Mack op spring. 'Weet je?' Een geheimzinnige blik vormt zich op mijn gezicht en verwachtingsvol kijkt hij mij aan.

'Nee?' Ik barst in lachen uit. 'Ik wel.' Zeg ik als een klein kind. Wat ongemakkelijk kijkt Mack mij aan en inmiddels is Britt al doorgegaan met praten tegen de chauffeur. Als ik uitgelachen ben kom ik omhoog en veeg mijn kleren weer schoon. 'Je mag op mijn kamer slapen!' 'Dat is zo leuk!' Enthousiast liggen we schreeuwend op de vloer. Soms zijn wij echt kleuters.

'Kunnen jullie even helpen?' Vraagt mijn vader die er net is bijkomen staan. Ik knik en sta op. Samen pakken we beide een paar dozen en tillen die naar mijn kamer toe.

'Jou kamer is echt groot.' Zijn ogen zijn groot geworden van verbazing en langzaam draait hij rond door mijn veel te roze kamer. 'Het is wel roze.' Grapt hij ook gelijk.

Yes Asshole ||Dutch||Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu