'Je bent mijn nicht Emily.'

2.1K 148 41
                                    

Als de bel gaat ga ik naast Kay in het lokaal zitten. De school is voor iedereen al een week bezig en voor mij nog maar een uurtje en het valt mij zwaarder dan verwacht. Mensen praten meer dan ze weten en dat haat ik.

Langzaam maar zeker stroomt het klaslokaal vol met leerlingen. Van de 20 leerlingen ken ik er ongeveer 10 van vorig jaar. Na dat let ik niet meer op en geloof het allemaal wel.

'Mevrouw Paris?' Ik word ruw uit mijn gedachten gehaald en went mijn blik naar de docent meneer Jansen. 'Ja?' Vragend kijk ik mijn docent aan die zijn verhaal vervolgt. 'Zou jij jezelf even willen voor stellen?' Ik doe geen moeite om er in tegen te gaan en kom voor de klas.

'Ik ben Madeleine Paris, maar noem mij maar Maddy. Ik ben 16 jaar oud en heb een broer, zusje en een vader. Mijn moeder is overleden in een auto ongeluk toen ik 3 was dus daar weet ik niet veel meer van. Vorig jaar zat ik hier in het eerste op school maar wegens wat problemen heb ik mijn tweede leerjaar in Amerika gedaan. Vorige week was ik er klaar voor en ben ik terug gegaan naar Nederland. Dit was het wel ongeveer.' Met mijn ogen scan ik de klas met leerlingen. Tot mijn ogen die van Ethan kruizen als versteend sta ik in het klaslokaal.

Flashback;
'Ik ga!' Roep ik door het huis heen. Mijn broer mompelt iets onverstaanbaar terug en dan sluit ik de deur achter mij. Op mijn fiets rijd ik naar het huis van Ethan waar ik afgesproken had. Zijn sleutel ligt onder de deurmat dus ik kan makkelijk naar binnen. Als ik in zijn kamer aankom zie ik iets wat ik nooit had kunnen geloven. 'O mijn god.' Mompel ik. Twee paar ogen kijken mij geschrokken aan vooral die van het meisje.

'Maddy wat doe jij hier?'

'Dat kan ik beter aan jou vragen.' Antwoord ik verbaasd. Stotterend rolt het meisje van Ethan af en gaat op het bed zitten. 'Het spijt me Maddy.'

'Het spijt je? Je bent verdomme mijn nicht Emily!' Roep ik woest uit. Ik richt mijn blik op Ethan en even denk ik een grijns te zien maar ik ben er niet helemaal zeker van dus ga er niet verder op in.

'Ik wist niet dat jij in relatie met hem was.'

'Je wist het niet maar Ethan wist het wel. Ethan je ligt naakt in een bed met mijn nicht!'

'Em, ik hoef je nooit meer te zien.'

----
Oeps?

Yes Asshole ||Dutch||Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu