'Schiet op dan.'

1.7K 125 17
                                    

Na enkele klappen op mijn rug met de vlakke hand is hij naar beneden gegaan. Niet veel later ben ik in mijn tranen opgestaan en heb een setje kleding uit gekozen.         

Ruw veeg ik de tranen weg en stap onder de douche. Het warme water prikt op mijn pijnlijk rode rug. Na enkele minuten gaat mijn wekker af en stap ik de douche uit. De zwarte jurk is mijn favoriete jurk uit Amerika, trek ik aan met mijn zwarte hakken. Met een dikke laag foundation verberg ik al mijn blauwe plekken die ik heb opgelopen. Behalve die op mijn arm die valt helaas niet te verbergen.

'Ik ga.' Zonder ook maar enig besef te hebben of er nog iemand thuis is loop ik naar de deur toe om het huis te verlaten. Wacht je even lieverd?' Ik kreun en draai mij op mijn hakken naar hem toe. 'Wat?'

'We gaan samen naar school.'

'Ik dacht het niet.' Ik wil mijn zwarte rugtas  oppakken en weg lopen als Ethan mij alweer tegen houd. 'Schiet op dan.' Waarom ik dit heb weet ik ook niet. Misschien had ik beter in Amerika kunnen blijven maar dat is nu ook te laat.

Nog voor de auto stil staat spring ik eruit en loop het plein over. Meteen staan alle ogen op mij gericht. 'Zo speciaal ben ik niet, ga door waar je mee bezig was!' Schreeuw ik over het plein heen. Verward staan de kinderen op het plein maar gaan dan toch door. 'Lieverd?'

'Flikker op Ethan.' Ik versnel mijn pas en loop de meiden toiletten binnen. 'Kunnen jullie weggaan?' Ik stuur de drie meiden het toilet uit en ga zelf in een hokje zitten.

'Maddy wat is er?' Een jongens stem vult de ruimte. 'Ethan ga weg.' Vermoeid gooi ik mijn hoofd tegen de muur en sluit mijn ogen. 'Ik ben Ethan niet, ik ben Kay.'

'Oh.' Als hij nu maar geen gekke dingen denkt. 'Wat is er toch met jou?' Een traan rolt over mijn wang. 'Niks.'

De kleding van Maddy Paris

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De kleding van Maddy Paris.

---

Yes Asshole ||Dutch||Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu