Deno

1.5K 110 18
                                    

Pov. Maddy

Inmiddels is het al bijna avond en loop ik nog steeds door de straten van onze stad Bospad. Het is gelukkig nog licht. Ik heb geen idee of er iemand naar mij aan het zoeken is, of dat ze weten dat ik weg ben. Wat ik wel weet is dat ik vanavond niet thuis slaap.

Als mijn telefoon over gaat voor de zoveelste keer besluit ik hem uit te zetten. Ik kan makkelijk mijn telefoon mee nemen, ze mogen hem toch niet traceren ze mogen alleen kijken waar ik ben als ik iemand ga bellen dus wanneer ik hem gebruik.

Op het moment zit ik in de Deno en heb ik mijn favoriete eten uit de muur gehaald. Ik moet echt een slaapplek gaan vinden want ik blijf niet buiten. Dat is als mijn eigen graf graven hier in Bospad. Niet de meest veilige plek in de nacht, drugsdealers, dronken mensen, wiet, geweld en overal politie. Terwijl het overdag de meest vredige plek is. Ik woon dan nog wel in een aardig nette buurt waar ik blij om ben. Ik zeg niet dat het allemaal zo vreselijk is maar Bospad heeft veel onveilige plekken. Als ik mijn eten op heb sta ik op en volg ik mijn voeten richting het huis van een oude vriend.

Zijn huis is niet ver van waar ik nu ben het enige probleem is dat ik langs mijn huis moet en daar zijn Mack en de rest. In gedachten verzonken volg ik mijn voeten door de schemerige straat van Nightstreet. Nog een paar meter en ik ben bij mijn huis, dat wordt rennen.

Ik versnel mijn pas en ben als het goed is ongezien langs het huis gekomen. Inmiddels ben ik er al wel achter dat ze mij zoeken met al die politie voor de deur. In andere steden geld de regel voor vierentwintig uur maar hier geld hij voor twaalf uur vanwege de avond.

Het is nog maar 2 huizen verderop en dan ben ik er eindelijk. Ik weet dat hij me met open armen ontvangt. Hij is echt een schatje, vroeger zat hij ook in ons vrienden groepje maar toen kwam er drugs in het spel, hij is trouwens ook de oude beste vriend van Ethan. Dat eindigde nadat hij er achter kwam dat Ethan mij mishandelde. Niemand mocht hem meer uit het groepje en zo vertrok hij. Ik had nog wel eens contact met hem maar dat lukte niet altijd met Kay in mijn buurt.

-------

Yes Asshole ||Dutch||Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu