'Zin om vanavond af te spreken?'

1.9K 139 20
                                    

Als ik wakker word lig ik nog steeds in de keuken. Langzaam dringt alles tot mij door, Ethan. Voorzichtig voel ik aan mijn kaak die opgezwollen is. De tranen prikken achter mijn ogen wanneer ik er klaar voor ben sta ik op en strompel naar mijn badkamer.

In de spiegel valt mij pas op hoe blauw en dik mijn kaak wel niet is en dat is nog niet het enige, mijn oog is nog veel blauwer. 'Waarom ik?' Kreun ik vermoeid in de spiegel. Waarschijnlijk heeft hij mij nog een schop gegeven toen ik al weg was. Misschien had ik toch beter in Amerika kunnen blijven. Gelijk corrigeer ik mezelf, zo moet ik niet denken, hij mag niet winnen.

Als ik plaats neem in mijn slaapkamer ontgrendel ik mijn telefoon en heb ik vierennegentig berichten gemist.

Best Friends.
Rach: Vanavond afspreken?
Kay❤️: is goed, bij mij?
Daantje: Ja, ben er in 6 minuten.
Rach: Ik kom eraan.
U: Ik kan niet sorry.

Eigenlijk heb ik niks maar ik kan me gewoon niet vertonen met dit. Toch moet ik morgen naar school, morgen kan ik echt niet missen. Zuchtend besluit ik verder te lezen.

Ethan (Ex)
Ethan (Ex): Hey lieverd, zin om vanavond nog even af te spreken?😏
U: Nee, rot gewoon op.
U heeft Ethan (Ex) geblokkeerd

Weet je, ik ben er klaar mee dat Ethan mij zo behandeld. Hij mag dan wel ruim veertig centimeter langer zijn, het boeit mij niet. Hij brak mij eens maar nooit meer. Ik laat hem zien wie ik in Amerika was! Het meisje die het allemaal niet boeide. Dit was ik in Amerika en nu kan dat weer. Niemand laat ik ooit nog over mij heen lopen. Niemand. Dit spelletje ga ik winnen, tussen Ethan en mij, hij zal boetten.

Toen ik terug ging naar Nederland had ik besloten om gewoon weer Maddy te zijn de Maddy die iedereen in Nederland kent, die lieve Maddy. Ik blijf wel voor mezelf op komen maar niet zoals in Amerika. Maar nu ik er zo over na denk bevalt de Amerikaanse Maddy mij voor nu wat meer. Wanneer je laat zien wie je bent passen mensen wel op. Misschien Ethan niet maar de rest wel.

Best Friends
Rach: ahw?
Rach: Wil je alsjeblieft komen! Ik overleef het niet nog langer met 2 jongens.
Daantje: Wij houden ook van jou.
Kay❤️: Je mag altijd komen Maddy. 😘💋
Rach: Weet ik Daan. 💁
U: Maddy is hier, laat het feest beginnen. 🔥
Kay❤️: 😏
Daantje: Ik schrok al, Maddy en niet feesten.
Rach: Je ben de beste babe. 😉💋
U: Tot zo.

Yes Asshole ||Dutch||Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu