'Aangeschoten niet dronken.'

2K 147 80
                                    

De muziek dreunt door mijn oren als ik mijn slaapkamer binnen kom. 'Kay.' Grinnik ik in mezelf. Na enkele minuten heb in mezelf omgekleed en draag ik een zwarte jurk.

Mijn haren krul ik zorgvuldig tot het perfect zit als laatste doe ik een dikke laag make-up op tot mijn blauwe plekken niet meer te zien zijn. Met heel mijn hart smeek ik dat de make-up blijft zitten tussen het zweten door. Wanneer Kay hier achter komt ben ik sowieso dood en Ethan ook, niet dat het erg is als Ethan dood is maar het is toch wel vervelend als ik er achteraan ga. Waarom ik er achteraan zou gaan? Ethan heeft toevallig ook vrienden, grote kans dat als Ethan in elkaar geslagen is, ik dat ook ga worden. Zijn vrienden zijn als puppy's die achter je aan wandelen.

Dat van Rachel was een ongeluk ik was op dat moment net geslagen en zij kwam binnen, ik kon niet meer geheim houden dat Ethan niet goed voor mij was. Nog geen week later wist mijn moeder het en ging alles snel. Binnen een maand zat ik in Amerika bij te komen van alles door mezelf totaal te veranderen naar een andere Maddy

Ik loop richting Kay zijn huis en zie hoe mensen bij hem op het erf dronken op de grond liggen. 'Niet te geloven.'

De muziek dreunt hard door mijn oren heen. Met de fles drank in mijn hand dans ik ritmisch op de muziek heen en weer. Als er een langzaam nummer komt draait Daan de muziek zachter. 'Zoek je partner.' Giert hij in de microfoon. Lachend loop ik op Kay af en staan we in elkaars armen.

'Ik heb je zo erg gemist.' Mompelt hij haast onverstaanbaar in mijn oor. 'Ik jou ook.' Een snelle kus geef ik op zijn wang. Bij het volgende langzame lied dans ik met Daan, die al iets verder is met de drank.

'Je bent prachtig Maddy.'

'Weet ik en jij bent dronken.' Grinnik ik in Daan zijn oor. 'Jij ook wel een beetje hoor.' Mompelt hij beteuterd. 'Aangeschoten niet dronken.' Glimlach ik terug. Wat houd ik toch van deze jongen.

Inmiddels is het half twaalf en de muziek dreunt nog steeds door. Daan ligt op de bank te slapen en Kay is met de bloempot aan het dansen. Samen met Rachel sta ik te boungen op de muziek tot de woonkamer deur met een zwaai open gaat een koude wind vlaag schuurt er langs mijn lichaam heen.

'Daar is mijn vriendje ik moet gaan!' Lach ik uit. Ik wil weg lopen van Rachel als ze mij tegen houd. 'Je gaat niet met hem mee!' Roept ze boos.

'Jawel! Hij is mijn vriendje.' Lach ik nog harder. 'Je bent dronken.' Roept ze boos. 'Nee, dat ben jij!' Kaats ik terug. Ook al is zij alleen maar aangeschoten en ben ik wel dronken. 'Ik ga.' Snel geef ik Rachel een knuffel en loop in de armen van Ethan.

---
Wat een klootzak Ethan DIT IS SPECIAAL VOOR LOEKIE GEDAAN ANDERS ZOU ZE DIT OOK NIET OVERLEVEN❤️

Yes Asshole ||Dutch||Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu