Nu-mi amintesc nimic

4.1K 174 8
                                    

Mainile brunetului erau stranse in jurul meu oferindu-mi protectie. M-as putea obisnui cu asa ceva. Ce tot vorbesc aici? E un vis ce nu se va implini, cel putin nu cu el. Ma eliberez din stransoarea lui si incep sa-mi caut rochia de mireasa ce acum poposeste undeva pe jos, langa canapea. O imbrac si luandu-mi pantofii in mana pentru a nu face zgomot ma apropii de usa.

-Nina, n-o face! Nu ma parasi!

Frumosul brunet a inceput sa se agite in somn si nu stiam ce sa fac. Sa-l ajut sau sa ies pe usa prefacandu-ma ca nu s-a intamplat nimic? Eu nu sunt asa. Ma apropii de canapeaua unde era intins si dormea si am incercat sa il trezesc. L-am prins de umeri si am inceput sa-l zgudui pentru a-l trezi. Mareste ochii si respira usurat.

-Esti bine?

Il privesc intrebatoare. Are ochii in lacrimi si respira accelerat.

-Nu trebuia sa se intample asta. Trebuia sa opresc totul.

Incepe el sa vorbeasca.

-Hei, sunt aici! Totul e bine, stai linistit. Vrei ceva de baut?

Sunt asezata in fata lui prinzandu-i obrajii in mainile mele.

-Nu... nu am nevoie de nimic. Poti pleca, nu mai am nevoie de tine.

Pe bune? Stiam si eu ca nu sunt Cenusareasa dar sa se comporte asa?

-Desigur.

Spun trista si ma ridic parasind camera.

-Tu cine esti?

Un barbat saten a aparut in spatele meu sperindu-ma si facundu-ma sa scap pantofii.

Un barbat saten a aparut in spatele meu sperindu-ma si facundu-ma sa scap pantofii

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Nu conteza!

Incep sa fug pentru a iesi din club si urc imediat intr-un taxi ce aparu, cred ca l-a chemat El, e noapte afara deci nu cred in coincidente.

-Unde va duc domnisoara?

La volanul masinii era un tanar baiat amabil care imi amintea de Jason, cel mai bun prieten al meu. El ma va ajuta sa scap de depresia asta.

-Mergeti tot inainte, trebuie sa vorbesc cu un prieten.

Imi amintesc ca nu am niciun telefon la indemana dar soferul mi-l imprumuta pe al lui. Singurul numar pe care il am in minte este cel al lui Andrew. Nu l-as suna in veci, norocul meu e ca stiu si numarul Lisei, chiar daca m-a tradat stiu ca se simte vinovata, altfel nu ar fi scos adevarul la iveala. Fara sa mai sun pe cineva ii dau adresa Lisei soferului si in liniste astept sa ajungem la ea. Ne va prinde bine amandurora sa ne imbatam si sa uitam tot, cel putin noaptea asta. Vreau sa uit ultimele 24 de ore ,inclusiv ce s-a intamplat in club, trebuie sa il uit pe El.

-Am ajuns domnisoara, vreti sa va ajut cu rochia?

-Nu, ma descurc.

Cobor cu grija din masina dar ar fi trebuit sa accept ajutorul, mi-am blocat rochia in usa si am rupt o bucata din ea. Eh, oricum trebuia aruncata, nu-i problema. Sun la usa si o satena cu ochii rosii de la atata plans ma intampina, zambetul ii apare instantaneu pe fata si ma imbratiseaza.

Joc periculos(NEEDITATA)Where stories live. Discover now