Sarutul

3.6K 137 2
                                    


Dupa inca o noapte de somn si aproape o zi decid ca ar fi bine sa plec sa ma distrez. Voi face asta dar singura. Nu-l vreau nici pe Dean si nici pe Coddy cu mine. Imi aleg o costumatie cat de cat decenta si profitand ca Dean nu e acasa o sterg din complex urcandu-ma la volanul masinii mele un SUV negru si pornesc spre clubul de acum cateva zile. O masina la fel ca a mea se tine dupa mine si devin suspicioasa la soferul ei. Fiind o Hale calc acceleratia la maxim dorind sa vad cat il tine pe respectivul din spatele meu sa se tina dupa mine. Privind in oglinda retrovizoare observ ca nici el nu se lasa mai prejos si e mai pornit ca niciodata sa ma ajunga. Adrenalina imi curge prin vene cand maresc viteza si zambetul mi se mareste amintindu-mi ce bine era cand mama facea asta cu tata. Tata se inverzea din cauza nervilor iar eu si mama nu faceam altceva decat sa ne distram de minute. Fara a baga de seama masina ajunge in dreptul meu si lasa geamul jos, e Conner. Cineva isi bate joc de mine...

-Sateno, micsoreaza viteza.

Acesta tipa privind si la mine si in fata fiind atent la drum dar nu il bag in seama. Ma mentin pe pozitii si nu incetinesc in nici un fel. Ii arat eu ce inseamna sa se puna cu o Hale. Femeile din aceasta familie au fost mereu periculoase si eu sunt dovada vie ca asta nu se va termina prea devreme.

-Franeaza nebuno! Trage pe dreapta!

Urla si simt putina frica in vocea lui. Mie nu imi este, daca voi pati ceva am doctorul alaturi, nu voi muri, poate doar din cauza prostiei lui de a face sex in fata mea in ditamai holul.

-Nu glumesc! Franeaza sau intru in tine.

Chiar crede ca il voi asculta? Sa ii intre bine in cap ca nu s-a nascut barbatul de care Cassandra Hale sa asculte. Nebunul s-a tinut de promisiune, a marit viteza si s-a parcat pe diagonala in fata mea obligandu-ma sa opresc. Nervoasa desfac centura si cobor scotand flacari pe nas. Va plati pentru asta.

-Ce dracu vrei? De ce ma urmaresti?

Ma rastesc in momentul cand ne intalnim la jumatatea distantei dintre masini.

-Tu de ce dracu conduci ca o nebuna?

-Mostenire de familie.

Spun impasibila.

-Iti arat eu numai mostenire de familie. Unde te grabeai asa?

Tuna in fata mea dar ce nu stie el e faptul ca nu ma sperie chiar deloc, situatia asta ma amuza. Eu am zis doar ca-mi voi bate joc de el de cate ori pot. Pe mine nu ma minte nimeni in felul asta, va vedea el cu cine s-a pus in momentul in care s-a culcat cu mine. Nu sunt ca restul femeilor, nu caut sa il aduc langa mine cu orice pret, eu vreau sa-l indepartez si sa-i arat ce-mi poate mintea asta dragalasa.

-Ai terminat? Nu stiu daca ai observat dar ma cam grabeam.

-Tu vrei sa ma scoti din sarite?

-Dar ti se pare ca-mi pasa ce patesti tu? Ia-ti masina din mijlocul strazii si lasa-ma sa trec.

-Asta s-o crezi tu.

Spune sigur pe sine si ridic o spranceana.

-Cat pierzi ca ma urc la volan si trec de masina ta?

-Daca puteai o faceai de prima data.

-Speram sa ajungem la o intelegere dar cu un capcaun ca tine e dificil.

-Tocmai m-ai facut capcaun?

-Tocmai plec.

Imi dau parul in vant si glorioasa pornesc spre masina. Urc si dupa ce imi asez centura pornesc motorul ajungand langa masina doctorului, statea in fata ei cu mainile in san provocandu-ma sa-l calc.

Joc periculos(NEEDITATA)Where stories live. Discover now