Cerere dubla

2K 92 0
                                    

Totul a decurs conform planului, Conner a crezut ca am o relatie pe ascuns cu altcineva si l-a infuriat la culme. Am profitat ca Tyler voia sa ma vada pentru a vorbi despre cursuri de dans la care nu voi mai participa de acum pentru ca nu mai am timp. Sunt in apartamentul lui Conner pregatind o seara speciala pentru el, e ziua lui. Totul va fi diferit, cu aceasta cina intima vreau sa-i propun sa ne casatorim. Vreau sa vad cat de curajos este, daca este barbat rezistent si considera ca ma poate suporta o viata intreaga de acum inainte. Usa se tranteste de perete cu viteza si Conner patrunde in apartament cu ochii rosii si nervos. Se opreste privindu-ma cu interes si incearca sa afle ce fac.

-Cass??

Se scarpina in cap ganditor si ezita sa se apropie mai mult de mine.

-La multi ani iubitule!

Ii sar in brate si cateva secunde nu-mi raspunde la imbratisare urmand apoi sa ma apropie mai mult de el si sa ma stranga la pieptul lui.

-Imi pare iubito. Am crezut ca ma inselai cu delfinul ala colorat.

-Cineva imi preia limbajul, asta e vorba mea Conner!

Ma supar eu.

-Iubito, imi pare rau.

-Nu ai de ce, asta era si ideea, sa fii gelos. Trebuia sa iti distrag atentia de la intreaga activitate pe care am desfasurat-o aici.

Ma departez de el si ii dau sansa sa priveasca in spatele meu. O masa de 4 persoane este asezata in mijlocul sufrageriei si pe 2 din scaune sunt asezati cei doi ursuleti Panda ai nostri. Un zambet ii acopera fata lui Conner si ma trage de mana spre masa ajutandu-ma sa ma asez.

-Conner, ei sunt Nick si Cassidy Rhodes, viitorii nostri copii, ursul mai mare este Nick, vreau ca el sa isi apare surioara mereu, asa cum a facut Coddy cu mine.

-Iubito...

Se intinde spre mine si ma saruta.

-Stiu ca e posibil sa nu mai pot avea copii, dar putem incerca, si daca nu, atunci vom apela la o mama surogat sau ceva, dar vom avea proprii nostri copii. Iti promit Conner, vei avea familia pe care ai pierdut-o la 10 ani cand mama ta a murit.

La randul meu il sarut pe obraz si ii soptesc un Te iubesc plin de sentimente pure.

-Te iubesc atat de mult micuto!

Se ridica de la masa si ma trage dupa el sarutandu-ma mult mai apasat si strangandu-ma puternic in brate pana aproape imi simt oasele pocnind. Iubirea dintre noi e vizibila si asa a fost mereu, am fost ca doua carti deschise dar de acum vom fi doar una si ne vom scrie propria noastra poveste bazata pe incredere si cel mai important pe iubirea ce ne leaga atat de strans unul de celalalt.

-Asta va fi familia noastra iubito?

-Da, de ce? Nu-ti place?

-Desigur ca-mi place, tu esti parte din ea, asta e cel mai important. Sa nu te mai joci niciodata asa cu mintea mea, credeam ca Tyler e mai frumos si mai tanar decat mine si asta m-a ingrozit la culme.

-Si nu e?

-Tanar poate ca e, poate si frumos, dar acum stiu, pentru tine nu conteaza, ma iubesti prea mult ca sa poti avea ochi pentru altcineva. Te iubesc pentru ca ma iubesti si ca m-ai scos din acea ura pe care o simteam pana sa te cunosc, eram rece si nu contau sentimentele celorlalti pana ai aparut tu in viata mea si m-ai facut sa gandesc mai limpede ca niciodata, nu regret nicio clipa ca m-am indragostit de o copila. Acea copila mi-a redat viata pierduta cu ani in urma.

-Ma simt mandra de mine ca am reusit sa fac asta si iti multumesc ca m-ai lasat s-o fac iubitule, e adevarat, te iubesc si nu as putea avea ochi pentru altcineva inafara de tine. Acum vreau sa te duci la Pandalie si sa vezi ce surpriza ti-a pregatit.

Bratele lui imi parasesc corpul si se duce la urs luand din fata acestuia o cutie neagra de catifea, am spus ca-mi place negrul, pe care o deschide si zareste doua verighete de aur ce au scrise pe exterior numele noastre, initialele noastre C+C, Conner + Cassandra.

-Iubito, ce-i asta?

-Conner Rhodes, doctor chirurg primar, barbat ce aveai sange in tine mai rece decat sangele albastru al sarpelui, accepti sa te insori cu mine? Te crezi capabil sa ma suporti 100 de ani de acum in colo?

Ma apropii de el si ii iau din cutie verigheta si i-o asez pe deget.

-Accepti?

Intreb iar.

-Nu stiu de ce m-ai intrebi micuto.

La randul lui ia cealalta verigheta si mi-o aseaza si el pe deget privindu-ma intens in ochi.

-Sper ca stii in ce te bagi micuto, sunt foarte gelos si posesiv.

-Am inteles asta deja strigoiule, nu imi este frica, frica imi va fi atunci cand vei renunta la gelozii.

Ma saruta si ramanem imbratisati privind spre cele doua jucarii de plus care parca ne privesc zambitoare.

-Eu zic sa ne apucam de treaba.

-La ce te referi?

-Eu zic sa incercam sa avem un copil.

Ochii ii lucesc de fericire si nu il las sa mai spuna ceva, il trag dupa mine in dormitor.

***

-Surpriza!

Ajungem la Dean aproape la miezul noptii si suntem intampinati de toti oamenii dragi noua, familie si prieteni, inclusiv Tyler.

-La multi ani, amice.

Conner ii zambeste si ii strange mana multumindu-i. Sunt mandra de el.

-Sa traiasca frumosul doctor.

Dean deschide o sticla de sampanie si umple paharele tuturor urmand apoi sa le dam pe gat, Esti si Fely aici chiar daca evita sa-l priveasca pe blond stiu ca si-a dat seama ca greseste, stie ca nu e vinovat, asteapta doar ca el sa faca primul pas.

-Du-te si vorbeste cu ea nataraule, te asteapta.

Ma duc langa Oliver si ii fac semn spre Fely.

-Crezi?

Oliver da un pahar de sampanie pe gat pentru a-si face curaj si porneste spre Fely dar nu inainte de a ma imbratisa.

-Esti cea mai tare. Conner e cel mai norocos sa te aiba langa el.

-Doamnelor si domnilor, frumoasa mea iubita Cassandra mi-a luat-o inainte si in seara asta m-a cerut in casatorie dar ea nu stie ca acest gand il aveam si eu, voiam s-o duc in locul unde ne-am cunoscut prima data , sa ma asez in genunchi in fata ei si sa-i asez pe deget acest frumos inel.

Din buzunarul pantalonilor scoate o cutiuta colorata in rosu si negru ce acopera un inel cu o piatra neagra.

-Cassandra Hale, frumoasa domnisoara procuror si stapana inimii mele pe vecie , vrei sa te mariti cu mine si sa-mi oferi acei doi copii frumosi de care mi-ai spus, Nick si Cassidy?

Inima mea rateaza o bataie dau doua, nu stiu exact si limba parca mi s-a blocat.

-Spune da.

Ma impinge Ben pe la spate.

-Da! Accept!

Spun tare si Conner revine langa mine asezandu-se in genunchi si asezandu-mi inelul langa verigheta.

-Curand asta va deveni oficial.

Arata spre verigheta.

-Avem timp sa le facem pe toate.

Innecati in lacrimi de fericire ne sarutam si toti aplauda in jurul nostru.

-Chiar voiai sa ma duci in club?

-Da, sa stau la bar si peste tejghea sa-ti intind inelul impreuna cu cererea in casatorie.

-Te iubesc atat de mult!

Ne asezam toti turceste in sufrageria lui Dean si toata noaptea jucam adevar si provocare, ceva imi spune ca familia asta nu se va maturiza niciodata, suntem prea ticniti pentru a sti ce e ala lucru matur.

Joc periculos(NEEDITATA)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum