Epilog

3.3K 110 25
                                    

-Iubito, vino imediat jos!

Vocea lui Conner e destul de nervoasa asa ca execut imediat curioasa de ce s-a intamplat. Il gasesc pe Conner stand in fata canapelei pe care erau cei trei copii si ma bufnise rasul. Inteleg ca ii cearta pe Nick si Cassidy dar pe Chase nu ma asteptam sa-l certe vreodata, il iubeste pe baiatul asta. Au trecut 10 ani de la nunta noastra si eu impreuna cu brunetul meu strigoi ii avem pe Nick si Cassidy care ne lumineaza ziua. Chase Donovan este vecinul nostru de langa si cel mai bun prieten al lui Nick de la scoala. Cu Nick se intelege, cu fetita noastra... cei doi practic nu se suporta si mereu prefera sa stea separat unul de celalalt.

-Ce e iubitule?

-Stii ce au facut copii tai?

-De ce sunt ai mei cand fac lucruri rele? Uiti ca tu ii inveti prostii?

-Lasa asta. Cei trei si-au facut cate un tatuaj, exceptandu-l pe Nick care are doua.

-Ce?

Tip si toti pun capul in pamant rusinati, sa-l supere pe Conner e rutina, sa ma supere pe mine e ceva grav. Sunt suparata? Normal ca sunt! Cassidy are numai 10 ani. Cum sa-si faca tatuaj? E prea mica.

-Ati innebunit? Ea e prea mica, nu stie ce face! De la voi doi am pretentii.

Ma uit la cei doi baieti ce incearca sa spuna ceva dar se abtin.

-Si ce v-ati tatuat?

Intreb avand grija sa nu-i supar, nu ca eu as fi calma dar Conner a tipat destul la ei presupun, vom discuta noi mai tarziu.

-Pai toti avem pe incheietura mainii cate ceva.

-Si anume ce?

-Pai, eu si Cassidy avem semnul dublului infinit, pentru ca atat de mult ne iubim, iar Chase are tatuat numele lui Cassidy.

Clipesc des cand aud ce si-a tatuat Chase si il privesc pe Conner ce scoate flacari pe nas. Oare certurile dintre ei sunt pentru ca baiatul saten din fata noastra o place pe printesa lui Conner si doar vrea sa o necajeasca cu glumele lui? Se spune ca cei ce se iubesc se tachineaza pana recunosc. Dar fetita mea e prea mica. Dar el nu, el sigur are un motiv pentru care si -a tatuat asta.

-Dar la fel ca si el, deasupra semnului am si eu scris numele surioarei mele, sa nu uit vreodata pe cine iubesc dublu infinit.

-N-o sa uiti, cat traim noi, nu vei uita ce sora pretioasa ai. Pentru asta vei fi pedepsit domnisorule. Asa ceva este inadmisibil. Nu spun ca nu sunt de acord cu tatuajele doar ca ea e prea mica. Are 10 ani, baieti. La ce v-ati gandit cand ati luat-o cu voi?

Conner s-a mai calmat putin si incearca sa comunice cu baietii in timp ce micuta Cassidy scanceste de durere si isi ascunde mana bandajata. Pun pariu ca brunetul se va uita la tatuaje pentru a vedea daca nu cumva s-a infectat.

-Domnule Rhodes, este vina mea. Eu am fost cel cu ideea.

-Aici nu conteaza cine a fost cu ideea. Conteaza ca nu ati gandit inainte sa o faceti. Data viitoare, cand vreti sa mai faceti chestii de genul, anuntati si cereti acordul.

-Nu mai suntem copii!

Nick se ridica brusc de pe canapea si il sfideaza cu privirea pe Conner. Asta nu e bine. Ma apropii de ei si ii departez.

-Inca nu esti major, ai 17 ani, trebuie sa asculti de noi.

-Dar nu am facut nimic gresit!

Ridica tonul mai mult de cat e nevoie si il aud pe Conner maraind in spatele meu in timp ce Nick isi ia geaca si pleaca din casa urmat de prietenul sau Chase.

-Asta nu va ramane asa!

Conner o ia in brate pe Cassidy si merge cu ea in dormitorul ei. In acesti 10 ani nu s-au schimbat multe, familia lui Conner este invizibila pentru el, tatal meu a murit acum 5 ani dar ne impacasem la o luna dupa nunta asa ca am mai petrecut timp impreuna. Ceilalti sunt bine si fericiti alaturi de familiile lor.

-Iubito, la ce te gandesti?

Nici nu stiu cand a trecut timpul dar Conner a revenit in sufragerie si m-a tras dupa el in dormitor.

-Ce spui de isprava lor?

-Pai... faptul e consumat, acum trebuie ca tu sa ai grija sa nu se infecteze sau ceva.

-Cassidy e bine, cine i-a facut tatuajul a stiut ce face.

-Atunci nu avem ce sa facem iubitule, daca fetita noastra a fost curajoasa si s-a lasat intepata atunci nu avem ce sa mai spunem. Copii sunt moderni in zilele astea.

-Hai mai, nu atat de moderni incat sa nu asculte de parinti.

-Ei... las-o balta. Esti incapatanat.

-Te pomenesti ca la aniversarea de 10 ani de casatorie nu ma mai suporti.

-Dar tu te suporti? Cum sa spui asta? Te iubesc si asta include si sa te suport.

Zambeste si vine in pat langa mine asezandu-mi in brate o cutiuta mica neagra.

-Culoarea ta preferata, nu iubito?

-Normal!

Deschid cutia si zaresc o finuta bratara pe care el o scoate cu grija si mi-o aseaza pe incheietura.

-La multi ani iubito!

-Stai, chiar e aniversarea noastra azi?

-Da iubito, nu stiu, de obicei femeile tin minte astfel de lucruri dar se pare ca in aceasta familie eu sunt femeia.

Rasul colorat al lui Conner ma molipseste si pe mine si adorm instant in bratele lui.

-Pai trebuie sa organizam o mica petrecere, nu?

-Cum vrea frumoasa mea sotie!

***

-Pentru inca 100 de ani de fericire alaturi de Casandra!

Conner tine in mana dreapta o cupa de sampanie si cu mana stanga ma tine langa el. Daca tot e aniversarea noastra am organizat o mica cina cu cei apropiati si dupa 10 ani petrecuti alaturi de el si inca 4 ani in care ne-am chinuit reciproc pot spune ca inca nu-mi vine sa cred ca frumosul meu strigoi a ramas langa mine, eram copilaroasa, nu? Acum totul s-a schimbat, suntem amandoi copilarosi.

-La multi ani mama, tata! Va rog sa ma iertati pentru problemele cauzate si vreau sa va multumesc ca ati vazut binele din mine. Trebuie sa recunosc, la inceput nu am crezut ca ma veti iubi dar firea copilaroasa a mamei m-a facut sa-mi schimb parerea. Va iubesc!

-Ti-am spus eu ca firea ta copilaroasa ne va aduce numai bucurii!

Conner renunta la sampanie si imi ia buzele prizoniere intr-un sarut si toti aplauda iar Nick si Cassidy vin la noi sa ne imbratisese. Am familia perfecta, ce-mi trebuie mai mult?

Epilogul acestei carti a fost putin modificat deoarece nu am de gand sa continui volumul 2!

Celor care au citit Joc periculos le recomand sa incerce si De 2 ori Da, o poveste de dragoste cu alti doi nebuni indragostiti! :)

Joc periculos(NEEDITATA)Where stories live. Discover now