Sa va ia naiba pe toti!

2.9K 110 3
                                    

-Ce a fost in capul tau? Cum ai putut sa ii faci una ca asta Cassandrei? Am invinovatit-o pe ea ca exagereaza dar se pare ca esti un magar! Ma auzi Conner? Esti un magar!

Blonda creata a lui Oliver tipa la mine de 30 de minute si nu ma lasa sa-mi innec linistit amarul. Stiu ca sunt un prost cu masterat dar nu am crezut ca Laurel ma va saruta. Stiu, trebuia sa o resping dar nu am putut. Am simtit nevoia sa ma razbun pe mica copila din masina pentru toate datile in care am vazut-o cu varul meu. Poate am exagerat.

-Fely...

Oliver incerca sa isi stapaneasca iubita dar privirea acuzatoare ce ma cerceta imi dovedea ca e de aceeasi parere cu ea, amandoi sunt de partea micutei vrajitoare care ma joaca pe degete si pe care am ranit-o ca un prost. Nu va vorbi cu mine, atata timp cat e insotita nu ma pot apropia, am acel ordin de restrictie si Carl, Dean sau Coddy nu vor ezita sa sune la politie. Nu mi-e frica de inchisoare dar daca sunt inchis nu mai pot vorbi cu ea.

 Nu mi-e frica de inchisoare dar daca sunt inchis nu mai pot vorbi cu ea

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Sa nu te aud Oliver Quen. Prietenul tau e vinovat pana in varful degetelor si sa nu mai vorbim si de cea care a cauzat aceasta situatie. Laurel, iar si iar Laurel. Parca ati spus ca nu mai face parte din viata niciunuia.

Blonda e si mai furioasa si presimt ca voi lua bataie iar prietenul meu de o viata nu va ridica un deget sa ma scape.

-Uita-te bine la mine Conner, cat traiesc eu, tu nu te mai apropii de copila aia, i-ai facut destul rau. Ma bucur ca are ordin de restrictie impotriva ta. Sper ca verisorul tau o va face fericita.

Fely tipa nervoasa prin bucataria apartamentului meu si ma ridic brusc la ultima parte. Carl s-a si dus la ea? Innebunesc.

-Carl e cu ea?

Tip nervos si strang paharul in mana facandu-l bucati.

-Conner, calmeaza-te!

Oliver m-a obligat sa eliberez restul de pahar si m-a indemnat sa iau loc inapoi pe scaun privind-o nervos pe Fely.

-Ma mir ca mai traiesti Conner, ar fi trebuit sa te omoare Dean ca i-ai ranit nepoata scumpa. Fata asta a suferit prea mult intr-o perioada prea scurta. Daca ai tinut macar o secunda la ea, o vei lasa sa fie fericita indiferent cine e barbatul pe care il alege.

-Nu pot sa o las sa ma paraseasca.

-Asculta-te idiotule! Ai parasit-o cand ai sarutat-o pe femeia aia! Ce naiba vedeti la ea oameni buni?

Tipa Fely exasperata si imi inghit replicile, are dreptate 100 %. Am vrut sa dovedesc ceva si am dovedit doar ca sunt un idiot.

-Fely, te rog ajuta-ma sa o impac. 

Ma arunc la picioarele blondei si o implor din priviri sa imi accepte cererea dar tot ce face e sa ma departeze si sa paraseasca apartamentul.

-Scuze frate, sunt de acord cu ea.

Joc periculos(NEEDITATA)Where stories live. Discover now