Excursie cu nabadai partea 2

2.7K 131 2
                                    

A cazut lata langa mine dupa ce am tras-o brusc de mana si se zvarcoleste in zapada. Ma ridic imediat si incerc sa o ridic dar fara succes, durerea nu o lasa sa faca anumite miscari. Mi se face rau cand o vad asa si nu stiu cum s-o ajut.

-Iubito, spune ceva, ma sperii.

Ochii ii sunt plini de lacrimi dar nu spune nimic. 

-Iubito, te rog, spune-mi ce ai, sa te pot ajuta.

O implor dar fara rezultat, nu poate vorbi. In ciuda durerii ce persista in trupul ei micut o ridic si merg spre cabana, felul cum se misca in bratele mele aproape ma fac sa o scap dar dupa ce dau un picior in usa merg fulger spre camera ei intinzand-o pe pat.

-Fely, adu-mi multe paturi si un vas cu apa fiarta.

Asezandu-mi mana pe fruntea ei am constatat ca are febra, asta nu e de bine. Trebuie sa fac febra sa scada si asta repede. Fixandu-mi ceasul ii iau pulsul si e unul destul de cazut, e ceva ciudat, nu ar trebui sa fie asa.

-Uite paturile.

Oliver imi aduce un brat de paturi din care aleg cele mai groase paturi si le asez pe mica satena ce inca se zvarcolea cu ochii tinta in ai mei.

-Vei fi bine iubito.

O sarut scurt si revin la activitatea mea de a o ingriji imediat ce Fely imi aduce vasul cu apa si o carpa. Inmoi carpa in apa fierbinte si o asez pe fruntea iubitei mele.

-Fely, ai pastile pentru dureri sau febra pe aici?

-Nu, nu am nicio pastila.

-Fa-i o supa sau ceva, eu merg la masina, am o geanta cu pastile pe bancheta din spate.

-Conner, stai aici, merg eu. Tu ramai langa ea.

Incuviintez si ingenunchez langa patul satenei.

-Vei fi bine iubito, te voi face bine. 

O sarut pe obraz si revin la pozitia de mai devreme, in genunchi meditand la ce ar fi putut sa ii provoace aceasta durere, nu cred ca durerea a fost provocata de cazatura in zapada, a cazut peste mine. Cum a scos masina din zapada? Fug repede spre masina ei dupa ce caut cheile prin geaca ei si in portbagaj gasesc o lopata uda, sigur a sapat cu lopata in zapada pentru a-si scoate masina si a dovedit ca intr-adevar nu are nevoie de un barbat langa ea. Merg inapoi in dormitor cu Oliver si Felicity si dupa ce ii dau sa manance cateva linguri de supa ii administrez cateva pastile si o injectie intravenoasa, va avea nevoie impotriva durerilor.

-Pana maine va fi bine, mergeti sa dormiti.

-In caz ca isi revine, da-i prajituri, ii plac si nu a apucat sa manance.

-Sigur Fely.

O sarut pe obraz si raman singur cu Cass. Cat as vrea sa-i spun c-o iubesc. Daca nu ar fi diferenta de varsta dintre noi...ea 20 iar eu 30. Sunt 10 ani intre noi dar a reusit sa se joace cu mintea mea. O iubesc atat de mult , m-a atras din prima noapte dar asa cum m-a atras asa ar trebuie s-o resping eu. Relatia noastra nu ar avea niciun viitor. S-ar plictisi atat de repede de mine incat nu voi anticipa cat a tinut relatia noastra. Am incercat de atatea ori sa o indepartez dar de fiecare data cand o vedeam suparata voiam sa o impac chiar de riscam. Asa mica si copilaroasa... asa mica si o vreau doar pentru mine. Innebunesc cand o vad cu varul meu, intru in pamant cand vad ca o saruta.

-Conner...

Micuta mea satena reuseste sa vorbeasca dupa cateva ore in care am atipit si ma atinteste cu privirea.

-Spune iubito, vrei ceva? Ti-e foame? Ti-e sete?

Un zambet ii acopera fata alba si inima mea face un salt de fericire, mi-as da sufletul si viata doar sa aiba ea mereu un zambet asa pe fata.

Joc periculos(NEEDITATA)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum