Nu esti tatal meu!

2.9K 113 0
                                    

-Cine era acel barbat?

-Cassandra...

-Cine e si ce voia de la Conner? De ce l-a lovit?

-Nu e treaba ta iubito, nu e treaba noastra.

De cand am ajuns de la restaurant ma invart ca un leu in cusca incercand sa-mi dau seama cine e acel barbat care l-a lovit pe Conner in restaurant in fata atator persoane.Ce voia de la el? In ce e bagat brunetul meu? Al meu? Mai e al meu dupa toatea astea? A ales calea cea grea si eu voi juca periculos.

-Iubito, eu plec, ne vedem maine, vorbim.

Paraseste dormitorul meu si ma lasa singura cazand imediat in lumea viselor, eram epuizata dupa o asa seara. De cand am revenit de la acea cabana si m-am indepartat de Conner mi-a aparut din nou acea stare de somnolenta.

-Trezeste-te briosica mica.

-Briosica? Ce delfini colorati iti veni Coddy?

-Delfini colorati? Pe asta de unde o mai stii?

Coddy mirat si totodata razand cu gura pana la urechi.

Coddy mirat si totodata razand cu gura pana la urechi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Nu e treaba ta.

Spun somnoroasa.

-Ce vrei de la viata mea?

-Sa vii la masa, bunica te asteapta.

-Vin imediat.

Coddy pleaca si raman sa ma schimb intr-o pereche de pantaloni scurti mai comozi si un tricou cu delfini, inca sunt un copil. Cobor scarile in graba inspirand mirosul de omleta facuta de bunica si ajung in bucatarie unde ii gasesc pe toti asteptandu-ma fiecare fiind la locul lui. La masa erau chiar si Lisa si Ben. Ben va face ravagii in randul fetelor cand va creste, este foarte chipes.

-Vino briosica, stai langa mine.

Cu un zambet de invingator Coddy imi arata locul de langa el si ma asez acolo dar nu inainte de a-i da un cot in stomac, asa ca multumire

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cu un zambet de invingator Coddy imi arata locul de langa el si ma asez acolo dar nu inainte de a-i da un cot in stomac, asa ca multumire.

-Cum te simti draga bunicii?

-Foarte bine! De ce intrebi?

Aveam fata bagata cu totul in farfuria cu omleta si infulecam cu cea mai are bucurie, era extrem de buna.

Joc periculos(NEEDITATA)Where stories live. Discover now