Prea tarziu

2.2K 84 0
                                    

Ma imbrac la foc automat sub privirea arzatoare a lui Conner dar nu renunt, sunt suparata si pana nu vede ca am dreptate cu mine nu are ce discuta, scurt.

-Unde pleci?

-Ce credeai? Ma aduci in birou, facem dragoste si dupa uit ca la miezul noptii erai cu verisoara mea? Asta s-o crezi tu. Pana nu imi dai dreptate cu mine nu ai nimic de impartit.

Spun scurt si termin asezatul hainelor pe mine.

-Serios Cassandra? Chiar faci asta? Nu te inteleg!

-Avea dreptate.

Mut privirea de la brunet in pamant.

-Cine si in ce sens avea dreptate?

-Alisson, spunea ca te vei plictisi si te vei duce la ea.

-Ti se pare ca acum 2 minute ii sopteam ei la ureche ca o iubesc? De ce nu incetezi cu toata mascarada asta si uiti tot ce-ti spune Alisson?

-Atunci explica de ce erai cu ea aseara si nu cu mine, dormind.

-Eram stresat.

-Credeam ca un cuplu isi spune problemele, nu apeleaza la persoane din exterior.

Ridic privirea si plec din birou. Trec pe la Fely pentru a o saruta pe Karina si plec acasa, Oliver spunea ca nu are nevoie de mine azi asa ca voi incerca sa imi ocup ziua productiv. Desigur ca dau de Alisson in sufragerie facand ordine. Ce e in neregula cu ea?

-Ce naiba faci aici?

Spun dur si tresare.

-Putina ordine. Ma gandeam ca nu aveti timp si ma plictiseam, asa ca am luat aspiratorul si am inceput sa fac curat.

-Care e planul tau Alisson?

Ma asez pe canapea si o privesc intrebatoare. Poate sta si in cap, pe mine nu ma duce cu zaharelul.

-Nu stiu despre ce vorbesti.

Zambeste si isi vede de aspirat ignorandu-ma. Voi afla frumusete, nu te las sa faci cu Dean si Conner ce ai incercat sa faci cu Coddy. Desteapta a incercat sa-mi fure fratele. Lui Coddy ii placea de o fata si imi spusese, Alisson ne-a auzit conversatia si ii spune fratelui meu ca toate sfaturile mele sunt doar pentru a o indeparta pe fata de el. Alisson ii spusese fetei ca fratele ei o place dar ca e un baiat periculos. A fost desteapta Alisson, i-a spus ca o cheama Cassandra si cand fratele meu a incercat sa afle de ce il evita aceasta i-a spus ca sora lui, Cassandra, a speriat-o. Bineinteles ca m-a urat si nici nu stiam de ce, Alisson era langa el si ii umplea capul cu prostii. Cea care si-a dat seama a fost mama. As putea mentiona ca mama nu a placut-o niciodata stiind-o foarte bine pe mama ei, sora tatei si a lui Dean. Imi vad de treaba si merg in dormitor facand putina ordine apoi revin la parter ocupandu-ma de cina. Termin de gatit si dupa ce fac un dus ma imbrac in tinuta oficiala si merg la inchisoare, la Carl.

-Pe aici!

Urmaresc ofiterul ce ma conduce la Carl.

-Cassandra!

Ma asez in fata lui si il privesc cu o urma de vinovatie dar imi trece repede. Nu-mi amintesc sa imi fi folosit unghiile cand l-am lovit. Are o linie exact sub ochi ce nu cred ca ii va trece vreodata, sigur va ramane o cicatrice.

-Ti-ai revenit, nu?

-Nu multumita tie.

Spun simplu.

-Imi pare rau Cassandra, ti-am distrus tineretea si viata. Nu trebuia sa ma bag intre tine si Conner, trebuia sa imi dau seama ca ai fost o obsesie, mi-am dat seama prea tarziu. Nu ma vei ierta, nici eu nu as face-o. Stiu ca pentru voi, femeile, e greu sa traiti asta. Trebuia sa imi dau seama, sora mea a murit tot din cauza unui idiot ca mine care a abuzat de ea. Nu-ti cer decat timp sa iti dovedesc cat regret.

Joc periculos(NEEDITATA)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum