25 ÇYSM?

6.6K 615 271
                                    

Düşüncelerinizi merak ediyorum lütfen yorum yapın teşekkürler *-*

medyada bu aralar dinlediğim şarkı var isterseniz dinlersiniz euheueh

*****

Baekhyun, Luhan'dan duyduğu haberle koşarak hastaneye gelmişti. Danışmandan öğrendiği oda numarasıyla merdivenleri hızla çıkarken çarptığı bedenle az kalsın merdivenlerin yarısından düşecekti. Tutunduğu bedene baktığında kantindeki kırmızı kafalı yodayı görmüştü. 

''S-sen *hıçkırık* burada *burun çekme sesi* n-ne arıyorsun?'' Chanyeol sümükleri akmasına rağmen güzel gözüken oğlana baktı , o gün kantinde ufaklığın yanında gördüğü çocuktu. 

''Kyungsoo'yu merak ettim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

''Kyungsoo'yu merak ettim.'' Yanakları saçlarının rengine dönerken saçlarını karıştırdı. Nedense o ufaklığı düşününce utanıyor ve mallaşıyordu.

 Nedense o ufaklığı düşününce utanıyor ve mallaşıyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Baekhyun 1.84 boyundaki çocuğun bir kız gibi kızarmasına burnunu çekerken kıkırdadı.

''Ç-çok komiksin *kıkırdama* K-kyungsoo n-nasıl benim canım arkadaşım!'' Yine eski ağlak haline döndü ve uzun olanı itekleyip odaların numarasına bakıp 1331 numaralı odayı  bulmaya çalıştı.

Chanyeol ise onu kolundan yakaladı ve durdu.

''Kyungsoo'nun anne ve babası içeride rahatsız etme cüce.'' Kendinden oldukça kısa duran -Soo kadar olmasa da- çocuğa baktı. 

Baekhyun kaşlarını çattı ve karşı çıktı.

''Sanane be o benim arkadaşım istediğimi yaparım.'' Burnunu son kez çekti , 1331 numaralı odayı gördü. Hızlı adımlarla oraya ilerlerken arkadan onu çekmeye çalışan devi görmezden gelmeye çalışıyordu.

''Yah!Bırak beni diyorum. '' Kapının kolunu tuttu tam açacakken arkadan sarılan ve onu çeken kepçükle ne olduğunu anlamamıştı.

Baekhyun ona saran kollardan kaçınmaya çalıştı.

''Yahhhh! Bırak beni kepçük kulaklı yoda!! KYUNGSOOAĞĞ !!'' Akan sümüğünü çekti ve kapıdan içeri girmeye çalıştı.

Arkasında ona dayayan uzun boylu veledi kıçıyla itmeye çalıştı fakat bu istediği gibi bir etki bırakamamıştı. Chanyeol'ün yanlış yerlerine bastırdığı kalçasını daha da kıpırdattı.

Ayağı ile kırmızı kafanın çubuk gibi bacaklarına tekme attı ve kollarından kurtuldu. Fazla hareketten dolayı bozulmuş saçlarını düzeltip  burnunu çekti ve onlara bakan insanlara başıyla selam verdi.

Gözleri yatakta yatan biricik arkadaşına kayınca gözleri yine doldu , ağlayarak ona koştu.

''K-kyungsoo ay beni ne kadar korkuttun!'' Kolları ile sardığı bedeni daha çok sıktı. Ondan gelen acı inleme ile endişeyle çekildi.

''Allah belamı versin ühüh çok özür dilerim çok mu acıdı ay hemen doktoru çağı-'' 

''YETER BE!'' Luhan kıskançlıkla Baekhyun'u itti . Jongin , Luhan'ın yaptığını kendisi yapmak isterdi fakat ailesi vardı ve oldukça dikkat çekebilirdi.

''O benim en yakın arkadaşım hıh.'' Luhan istediği zaman Baekhyun'dan daha çirkef olabilirdi. 

Sehun en yakın arkadaşlar arasında kavga olmasını istemediği için ve odada bir sürü insan olduğu için Luhan'ın kolunu kavrayıp,odadan çıkardı.

Baekhyun sinirle bakışlarını kırmızı kafaya çevirecekken onun odada olmamasıyla kaşlarını çattı.

''Kırmızı kafa nereye gitti?'' Bay Do demin kapıdan koşarak Chanyeol'ü gördüğü için cevapladı.

''Bilmiyorum koşarak gitti. Bir bak evladım.'' Baekhyun odadan çıkarken Bay Do bakışlarını oğluna çevirip konuşmaya devam etti. ''Bizim bugün bir toplantı için Amerika'ya gitmemiz lazım ...'' 

Kyungsoo konuşmanın devamını bildiği için gözlerini devirerek cevapladı.

''Ne zamandır yalnızım kendime bakabilirim siz gidin.'' Onlar odadan çıkarken Kris sert olmayacak bir şekilde kardeşinin koluna yumruk attı.

''Yah baykuşum üzülme hem ne zamandır görüşemiyorduk , beraber takılırız.'' Jongin aklına doluşan görüntülerle hemen karşı çıktı.

''I-ıhm Kyungsoo'nun dersleri çok kötü , ders çalışmamız lazım yani..'' Jongin 'sıçtım,sıvadım' moduna geçmişken miniği imdadına yetişti.

''Şey abi ders çalışacaktık yani senin yorulmana gerek yok.'' 

İkilinin biraz daha üstelemesi üzerine işi halletmişlerdi.

**

''Nereye gitti bu yoda kılıklı ayı?''

Baekhyun kendi kendine konuşurken gözleri ile koridoru tarıyordu, yürürken duyduğu inleme sesi ile endişeyle oraya yürüdü.

Sesin tuvaletten geldiğini duyunca hemen içeri girdi. İnleme sesi daha da artarken endişeyle konuştu.

''Hey! İyi misiniz?'' 

Chanyeol şuan bu halde olmasının nedeni olan çocuğun sesini duyunca gözlerini büyüttü. Ama duramazdı. Ufaklığını çekmeye devam etti.

***

bölüm boyunca random atmamak için zor tuttum biraz atıyım asdjoğqjdğojqüwpdpjğdojsağdjğ

neyse nfklnşjfşj

umarım beğenmişinizdir*-*





Çıkış Yapsam Silinir Mi? (KaiSoo)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin