41 ÇYSM? (M)

5.6K 393 196
                                    

İyi okumalar *-*
Yorumlarınızı eksik etmeyin benden teşekkürler ehe

****

Jongin,  Kyungsoo'nun dediği şeyle hızla gözlerini büyüttü. Ne? Ne demişti?

O elinde ki bardaktan bir yudum alıp ,  garip yüz ifadelerine girerken Jongin büyük bir şokla onu izliyordu.

Diyo bey o muydu? 24 yaşında ki birisi olarak 17 yaşında biri tarafından 'keklenmiş' miydi?  Hem de bunu güzel bebeği mi yapmıştı?

Kyungsoo o ÇıkışYapsamSilinirMi?  kişisinin kendisi olduğunu bilse acaba nasıl bir tepki verirdi. İlk olarak onun tüm cahilliğini öğrenirdi. Yahu onu instagram kurucusu sanmıştı,  daha ne kadar utanç verici olabilirdi ki?

Hala şaşkınlıkla diğerinin yüzüne bakarken Kyungsoo bakışlarını ona çevirdi. Hızla bakışlarını kaçırdı ve ayağa kalktı.

"H-herkes d-aağılsın!" Sesi hala şaşkınlığının vermiş olduğu hisle titriyordu,öksürdü ve konuşmaya devam etti. "Bu gecelik bu kadar. Bildiğiniz gibi yarın kamp bitiyor. Son gecenizi iyi geçirin. "

Hızla Kyungsoo ile paylaştığı çadıra gitti. Çadırın içine girdiğinde terlemiş ellerini pantalonuna sürdü.

"Ne yapacağım? Beni 'kekledi' diye sinirlenmeli miyim? Yoksa onun benim gibi teknoloji özürlüsü birisi ile sevgili olmayacak korkusu yüzünden ölmeli miyim?"

Kyungsoo ile sevgili olmamışlardı, tek derdi minik bebeğine nasıl çıkma teklifi edeceğini düşünmekken başına bir de bu 'instagram vakası' çıkmıştı.

Deli danalar gibi çadırın bir ucundan bir ucuna yürürken , çadırın kapısı açılıp içeriye Kyungsoo girdi.

"Hyung? " Kyungsoo diğerine yaklaştı ve elini onun yüzüne koydu.

"Neden yüzün ter içinde? Omo! Yoksa azdın mı? " Küçük olan kıkırdadı ve geçen geceyi bir daha yaşamak için parmak uçlarında yükselip dudaklarını birleştirdi.

Hızla ellerini Jongin'in boynuna dolarken ufak bir zıplayışla bacaklarını da hyungunun beline sardı.

Esmer olan ise şokla üst dudağını dolgun dudakları arasına alıp emen öğrencisine baktı. Bu güzel kokulu mükemmelliğe karşı çıkmak ne kadar zordu bilir misiniz?

Ellerini onun beline yerleştirdi ve hafifçe geri itti. Küçük olan ise ayrılmış olduğunu dudaklara bakıp konuştu.

''Hyung~ Hala kızgın mısın?" Alt dudağını sarkıtıp diğerine baktı. "Ya Chanyeol'dan kıskanmana gerek yok ki! Onlar Baekhyun ile işi yürütmüş!" Kıkırdadı ve onun kucağında zıpladı.
Jongin onun zıplaması sayesinde kasıklarına değer dolgun kalça yüzünden gözlerini kapattı ve inlememek için gözlerini kapatıp kafasını arkaya attı.

"Hyung~Yoksa şu kekleme işi yüzünden mi böylesin? Valla bir şey olmadı ki? Çok masum birisiydi...Biliyor musun? İnstagramın kurucusunu ben sandı. " Kısa olan kıkırdayarak konuştu ve gözlerinin önünde 'beni ısır' diye bağıran adem elmacığına yaklaştı. Dilini dışarı çıkarıp boydan boya yalarken inledi, bu sefer de dişlerini çıkardı ve vampir gibi adem elmasını ağzına alıp canını actmayacak şeklide emdi.

Diğeri ise tüm kalkanını yıkan hareketle inledi. Sanırım onun zevk noktasını bulmuştu. Ah şimdi olacak şey miydi? Sevişmeleri gereken- ah konuşmaları gereken bir konu vardı!

Küçük olanın minik ağzı zevk noktasından ayrılıp esmer boynuna kaydı. İnce ve esmer deriyi dişleri arasına alıp emerken, burnunu terlemiş tene sürtüyordu.

Çıkış Yapsam Silinir Mi? (KaiSoo)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin