33 ÇYSM?

5.9K 529 289
                                    

Gecenin bu saatinde bölüm atıyorum:') Gönül isterdi yarın atmak ama ben yokum dskdpsokdspodk Neyse sonra okursunuz sonra dursun kenarda 

Yorumlarınızı bekliyorum*-*Yanıtlamaya da bayılıyorum*-*

******

Kyungsoo gözlerini büyüttü ve hızlıca ellerini boynuna götürdü. Şimdi ne diyecekti?

'Bay Kim ile işleri pişirdik.Ve kendine ait izler bıraktı?' Tırnağının derisini yüzerken ne diyeceğini düşündü.

''Şey-'' Sözünün devamını getiremeden , kurtarıcısı Jongin lafa atladı.(Spaydi Cungin)

''Kaza geçirdiği zaman olmuştu!'' Sonra dikiz aynasından hala Luhan'ın ikna olmamış bakışlarını görünce devam etti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

''Kaza geçirdiği zaman olmuştu!'' Sonra dikiz aynasından hala Luhan'ın ikna olmamış bakışlarını görünce devam etti. ''Bizim evi de 'kara sinekler' basmış her yerini ısırmışlar ,Kyungsoo'da kaşımış durmuş. Ondan yani.''

Kyungsoo hızlıca kafasıyla onayladı ve izleri kapatmadığından içinden kendine küfürler yolladı. Koltukta küçüldü ve yolculuk boyunca hareket dahi etmedi.

Luhan ise yalana kanmış ve Baekhyun ile oynaşmıştı. Chanyeol ise cama doğru dönüp , kulaklıklarını takmış ve müzik dinlemişti. Tabi ki de Baekhyun'u kıskandığı için değildi. Onları duymamak için şarkının sesini daha da yükseltti ve gözlerini kapattı. Baekhyun ise yan gözle onun yaptığı hareketleri inceliyordu.

O günden beri, lanet olası kırmızı kafa hep aklındaydı.

FlashBack(Evde tuvalete gittikleri zamandan.)

''Beni çekiştirip*hıck* durma seni pis yoda!!''

Kaşlarını çattı ve durmak için ayaklarını yere sabitledi. Tabi küçük bedeni,diğerinin büyük cüssesine dayanamadı. Bu sefer de merdivenlerin korkuluğuna tutundu. 

Uzun olan ise kızgınca kaşlarını çattı küçük olanı kucaklayıp tuvalete götürdü. Hızla kapıyı kilitledi ve Baekhyun'u kucağından yere indirdi. Musluğa yaklaştı ve diğerinin arkasına geçip,yüzünü yıkamasına yardımcı oldu. Eğilince kasıklarına değen dolgun kalçalara bakmamaya çalışarak musluğu kapattı ve yanda duran havlulardan birini alarak yüzünü sildi.

Küçük olan biraz daha ayıldığını hissettiğinde , arkasında ona baskı yapan şeyi hissetti. Hızlıca arkasına döndü ve uzun olanın göğsüne çarptı. Chanyeol gözlerini geçen hastanede ki tuvalette öptüğü dudaklara çevirdi , öptükten sonra küçüğün tepkisi hızlıca onu itip kabinden koşarak kaçması olmuştu.

Peki şimdi öpse ne olurdu? Denemek lazımdı değil mi?

Ona büyük gözlerle bakan Baekhyun'a yaklaştı ve dudaklarını birleştirdi. 

Küçük olan ise ne kadar karşılık vermemeye çalışsa da , uzun olanın dudaklarına dayanamadı.

FlashBack End(Olum hep bunu yapmak istemişimdir çok cool*lol*)

Çıkış Yapsam Silinir Mi? (KaiSoo)Where stories live. Discover now