34 ÇYSM? *Part 1*

5.6K 458 142
                                    

Yorumlarınızı bekliyorum*-* ehuehu

İyi okumalar<31

Bana yardımı dokunan oppacığım EksoelciNeyvi   ye teşekkür ederim onun kitabını da okuyabülüğsünüzz<31

********


Kyungsoo hocasının dediği şeyle kahkaha attı ve konuşmaya çalıştı.

''H-hyung b-bunu s-sana k-kim söyledi?'' Jongin, küçük olanın kahkaha atmasının nedenini anlayamadı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

''H-hyung b-bunu s-sana k-kim söyledi?'' Jongin, küçük olanın kahkaha atmasının nedenini anlayamadı.

''Diy-'' Aniden sustu eğer Diyo Bey'den bahsederse minik olan , onun teknoloji cahilliğini öğrenirdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

''Diy-'' Aniden sustu eğer Diyo Bey'den bahsederse minik olan , onun teknoloji cahilliğini öğrenirdi. 

''Ş-şey...SEHUN! Evet Sehun dedi!'' Sehun, kendi ismini duyması ile bakışlarını Luhan ve Baekhyun'dan çekip onlara çevirdi. Jongin gözleri ile 'Önüne dön lanet olası!' bakışı atmaya çalıştı.

''Tuvaletin mi geldi,dostum? Daha yeni hareket etmeye başladık.Biraz daha dayan.'' 

Aptal arkadaşı onu rezil ederken sinirlice nefesini dışarı verdi ve bakışlarını kahkahası daha da artmış öğrencisine -sevgilisine- çevirdi.

Aptal arkadaşı onu rezil ederken sinirlice nefesini dışarı verdi ve bakışlarını kahkahası daha da artmış öğrencisine -sevgilisine- çevirdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

''Gülme Kyungsoo.'' Dudağını büzdü ve konuştu. Diğeri ise gülmesini durdurmaya çalıştı.

''Oh tamam.'' Küçük beyaz elleri ile gülmekten akan gözyaşlarını sildi ve konuşmaya devam etti. ''Hyung, instagram kurucusu Amerika'lı.''

Jongin kaşlarını çattı ve düşündü. 

'Diyo Bey Amerikan mı yani?Ama çok güzel Korece biliyor.'

''Adı ne peki?'' Jongin merakla sordu. İşler tersine dönmüş gibi hissediyordu. Kyungsoo öğretmen , Jongin öğrenciydi sanki.

''Ihm o kadarını bilmiyorum.Bir araştırıyım.'' Telefonunu-iphone- çıkardı ve googleye girdi. Aklına nedense ÇıkışYapsamSilinirMi? kişisi gelmişti. İnternet paketini açınca üstteki bildirimlere baktı ama instagram işaretini görmemişti. Yani mesaj atmamıştı oysa aşk meşk işlerinin nasıl gittiğini çok merak ediyordu.

 Yani mesaj atmamıştı oysa aşk meşk işlerinin nasıl gittiğini çok merak ediyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Googleye yazdı ve çıkan sonuçlara baktı. 

''Hyung buldum bak. Adı Kevin Systrom'muş.'' Jongin kaşlarını çatarak düşündü.

'Ah doğru ya! Diyo Bey oranın kurucusuyum felan demedi yahu! Yardım merkezi elemanıydı, tabi ki Koreli olabilir.Kendi kendime hikaye uydurdum ya! Adamın boşa günahını aldım.' 

Kendine göz devirdi ve bakışlarını hala yazıları okuyan Kyungsoo'ya çevirdi.

''Teşekkür ederim, miniğim. Sehun'un cahilliği yüzünden hep tıch tıch.''

''Önemli değil, hyung.'' Kahkaha attı ve devam etti. ''Bay Oh tam bir teknoloji canavarı gibi duruyor oysa. ''

''Ya tabi.'' Arkadaşı cidden öyleydi ama kankalar bu güne vardı değil mi? 

Biraz zaman geçtikten sonra Jongin sıkıntıyla nefesini dışarı verdi.

'Ah keşke okul bitse de rahat rahat oynaşsak.' Jongin,miniğine bakarak düşündü. Hem onlar sevişmişlerdi değil mi? Oynaşmak en büyük haklarıydı.  

Çaktırmadan küçük olana yaklaştı. Ve hafifçe eğilip kulağına fısıldadı.

 Ve hafifçe eğilip kulağına fısıldadı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

''Kyungsoo...ıhmm herkes uyuyor biraz oynaşmaya ne dersin? " Dolgun dudaklardan gözüken beyaz dişler kulağın kepçesini yavaşça ısırıp çekiştirdi.

"Ihmm.. H-hyung ben dayanamam inlerim herkes başımıza toplaşır rezil olur-" Lafının devamını getiremeden aletine konan elle nefesi kesildi.

''H-hyung y-akalanacağız...'' Jongin,diğerini umursamadan beyaz boyna yaklaştı ve elinin altındaki sertliği okşamaya devam etti.  Kyungsoo ise yakalanmamak için inleyemiyor ve kendini kasıyordu. 

Jongin sıcak nefesini beyaz tene üfledi ve ellerini hızla hareket ettirdi. Küçük olan ise kumaş üzerinden üyesine temas eden esmer ele karşı koyamıyor, daha fazlasını hissetmek için kalçasını havaya kaldırıyordu. İnlememek için ısırdığı dudağından akan kanın tadını hissetmesiyle yüzünü buruşturdu. 

Esmer olan ise onun yüz ifadelerini inceliyor, aklının en güzel yerlerine depoluyordu. Özlediği zaman bu gerekli oluyordu. 

Kıkırdadı ve hızlıca kanayan alt dudağa bir öpücük kondurdu.  Kyungsoo öpücüğe aldığı zevk yüzünden tepki bile verememişti, hızlanan hareketler küçük olanın boşalması ile yavaşladı. 

Kyungsoo ise nefes nefese kapattığı gözlerini açtı.

Bakışlarını hızla otobüste gezdirdiğinde herkesin ayrı dünyalarda olduğunu gördü. Bu onu rahatlatmıştı. Bu sefer büyük gözlerini Jongin'e çevirdiğinde hızlıca yanaklarına bir kırmızılık dağıldı.

''H-hyung... garip hissediyorum.''  Kayıp küçüldüğü koltukta dikleşti. Bu alt tarafında ki ıslaklığı hissetmesini sağlamıştı. Daha da kızardı ve bakışlarını  sanki onu hiç çıplak görmemiş hyungundan kaçırdı.

Jongin, her zaman o utandığında yaptığını yapıp güldü.

''Hyung... gülme. Azdın mı yahu? Neden birden bunu yaptık?'' Bu sefer kızarma sırası Jongin'deydi.

''Yah! Öğretmeninle böyle konuşma.'' Kyungsoo gözlerini devirdi ve cam tarafına dönüp kulaklıklarını taktı.

***

Şimdi bir kurgu var aklımda ama bu bölüme sığmaz çoook uzun olur o yüzden bölümü bölüyorum part olarak lşskdsopdkspd


Çıkış Yapsam Silinir Mi? (KaiSoo)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin