29 ÇYSM?

8.1K 588 432
                                    

Yorum ve votelerinizi bekliyorum değerli okuyucular*-*

******


Kapıyı açtığında gördüğü görüntü ile hemen yanında duran Kyungsoo'nun gözlerini kapadı ve kaşlarını çatarak konuştu.

''Yah! Jin hyung evde niye sadece iç çamaşırın ile geziyorsun?'' Sinirle burnundan soludu ve Kyungsoo'nun gözlerinin açılmamasına dikkat ederek onu odaya götürdü

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

''Yah! Jin hyung evde niye sadece iç çamaşırın ile geziyorsun?'' Sinirle burnundan soludu ve Kyungsoo'nun gözlerinin açılmamasına dikkat ederek onu odaya götürdü.

''Hyung gözlerimi kapatmayı artık bırakabilirsin.'' Jongin hemen elini çekti ve öksürüp bakışlarını kaçırdı.

''Şey demeyi unuttum Jin adında bir ev arkadaşım var ve bu davranışı için özür dilerim.'' Suçlulukla saçlarını karıştırdı ve ona garip bir şekilde bakan öğrencisine döndü.

''Neden öyle bakıyor-'' Kyungsoo parmakları ucunda yükseldi ve esmer tombul yanağı sıktı.

''Hyung cidden çok tatlısın.'' Kıkırdarken yanağını sıkmaya devam ediyordu. Jongin gözlerini büyüterek diğerine baktı , bu sevgi gösterisi de nereden çıkmıştı ki?

Kyungsoo ona bön bön bakan hocasını görünce öksürüp elini çekti. 

'Ah aptal Kyungsoo onunla öpüşmüş olsan bile o senin hocan!' 

Dudaklarını ısırdı ve kısık sesle söylendi.

''Hyung cidden özür dilerim şe-'' Kyungsoo bu sefer kendi yanağının okşanmasıyla durakladı. 

''Neden özür diliyorsun ki.'' İki büyük adımla diğerine yaklaştı. ''Biz aramızdaki mesafeleri kapattık.''Diğerine daha da yaklaştı.''Hem de çok kapattık. Resmiyet yok, mesafe yok.'' Sırıttı ve ona tutkuyla bakan öğrencisine baktı. ''Benim bedenim ile senin bedenin arasında hiçbir şey yok.''

Kyungsoo kelimelerin arsızlığından mı yoksa bedenine yapışmış hocasından dolayı mı titrediğini bilmediği nefesi dışarı verdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kyungsoo kelimelerin arsızlığından mı yoksa bedenine yapışmış hocasından dolayı mı titrediğini bilmediği nefesi dışarı verdi.

''H-hyung...'' Tutkuyla diğerine baktı ve dudaklarını birleştirmek için parmak ucunda kalktı. Tam dudaklarını değdirecekken içeri dalan birisi yüzünden ikisi de hızlıca birbirinden ayrıldı. Jongin sinirle gözlerini devirdi ve duvara kıstırdığı Kyungsoo'dan mecburen uzaklaştı.

Çıkış Yapsam Silinir Mi? (KaiSoo)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin