26 ÇYSM?

6.7K 646 365
                                    

Diğer bölüm zar zor 100 vote oldu:'( Hikayeye ilgi gittikçe düşüyor:'( Farkındayım galiba aşırı sıkmaya başladı:')

Eskiden çok güzel yorumlar gelirdi okur okur coşardım şimdi onlar yok:/

Okuyanların hikaye hakkında ne düşündüklerini(sıkıyor mu hangi couple ağırlıklı olsun vb.) yazmasını istesem:/

-*******-


''Hey iyi misiniz?'' Baekhyun sorusunu yinelerken hala inleme sesleri devam ediyordu. Chanyeol diğerinin sesi ile ufaklığını daha hızlı çekti. 

Baekhyun dayanamayıp inleme sesinin geldiği kapıyı açtı. Chanyeol altındaki sertlik yüzünden kapıyı kilitlemeyi unutmuştu.

Baekhyun gördüğü görüntü ile çığlık atarken Chanyeol elleri ile aceleyle onun ağzını kapattı ve kabinin içine doğru çekti.

Baekhyun altta sallanan şeye bakmamak için gözlerini kapadı aklına ağzını kapatan ellerin demin o şeye dokunduğu gelince çırpınmaya başlayıp, çığlık attı. Uzun olan sinirle nefesini dışarı verdi.

''Yah sussana be sanki hiç yapmadın böyle bir şey?'' Hala rahatlayamamanın verdiği rahatsızlık ve bu baş belası yüzünden oldukça kızgındı. Baekhyun ellerini onun pis ellerine  götürdü ve ağzından çekmeye çalıştı.

Chanyeol onun bir şey söyleyeceğini düşünüp ellerini çekti. Ellerini çektiği anda bağıran cücenin ve içeri birinin girdiğini gösteren ses duyuldu. Onun o çirkef ağzını ne kadar elleri ile kapatmak istese de küçük olanın elleri görünüşüne oranla oldukça güçlüydü ve kendi ellerine sıkıca yapışmıştı.

Diğerine doğru fısıldadı.

''Bunu sen istedin.'' Gülerek eğildi ve onu öperek susturdu.

'' Gülerek eğildi ve onu öperek susturdu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

***

''Öf çok sıkıldım.'' Kyungsoo yatakta sıkıntıyla depindi.  Jongin kaşları çatarak oturduğu yerden kalktı.

''Daha ameliyattan yeni çıktın ne bu hareketlilik dikişlerin patlasın mı istiyorsun?'' Sonra merak ettiği soruyu sordu. ''Kaza nasıl oldu hiçbir şeyden haberim yok hemen anlat.'' 

Kyungsoo saçlarını sıkıntıyla karıştırdı ve anlatmaya başladı. Bisikletinin freninin bozuk olduğunu , gelen arabayı... Jongin onu dikkatlice dinliyor arada kızıyordu.

''İnsan frenin çalışıp çalışmadığını bir kontrol eder değil mi? Ah ufaklık...'' Her zaman yaptığı gibi ellerini onun saçına götürüp karıştırdı.

Kyungsoo aklına gelen bir fikirle heyecanla hocasına döndü.

''Hastaneden çıktığımız zaman sizi bir yere götüreceğim.'' Jongin oldukça heyecanlı duran öğrencisine baktı onun heyecanının sebebini merak etmişti.

''Nereymiş?'' Küçük olan merakla soru sorana baktı.

''Sürpriz olsun.'' Kıkırdadı ve yatakta geriye yaslandı. 

''Peki öyle olsun.'' Sonra elini cebine götürüp, ufaklığın telefonunu çıkardı. ''Telefonun kazadan sağlam kurtulmuş.'' 

Kyungsoo heyecanla telefonuna atıldı. Jongin kıkırdadı ve telefonu geriye doğru çekti.

''Hmm Bay Kim... Telefonumu verin.'' Ellerini yanaklarının iki yanına koydu ve tatlı bir şekilde söylendi. Uzun olan sinirle ve aegyosundan dolayı şaşırmış bir şekilde onu süzdü.

''Okulun dışındayız bana Bay Kim demene gerek yok.'' Ufak olanla ciddi anlamda yakınlaştığını  hissediyordu, Bay Kim demesi nedense gereksiz gelmişti.

''Imm peki ne diyeyim?'' Kyungsoo aklında canlanan lakaplara kıkırdadı.

''Jongin veya hyung de en basitinden.'' Şimdilik bu uygundu sonradan -daha da yakınlaşırlarsa- ona istediği lakapla çağırabilirdi. 

''Tamam şimdi bana telefonumu ver.'' Ellerini biricik iphonesine uzattı. Esmer olan telefonu kendine doğru çekti ve dudaklarını diğerine uzattı.

''Hm bir kerecik öpersen belki veririm.'' Kyungsoo yanaklarında hissettiği yanmayla elleri ile kendisine hava verdi.

''H-hyung...'' Jongin kızarmış olan güzel öğrencisine baktı. Eğildi ve kızarmış yanaklara öpücük kondurdu. 

''Al bakalım ufaklık

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

''Al bakalım ufaklık.'' Yumuşak saçları tekrar karıştırdı ve telefonu uzattı. Arkasında şaşkın bir adet baykuş bıraktı ve koltuğa geri oturdu.

Kyungsoo şaşkınlığından kurtulmak için kafasını iki yana salladı ve telefonuna gelmiş bildirimlere baktı.

İnstagram da gördüğü mesajla kıkırdadı.

ÇıkışYapsamSilinirMi?

ÇOK MUTLUYUM DİYO BEY!

Şuan Kyungsoo da aynen öyleydi.

Diyowl

Bende öyleyim ÇıkışYapsamSilinirMi? kişisi *-*

Küçük olan Jongin'in telefonundan gelen bildirim sesiyle merak duygusu ile kasıldı. Yüzündeki gülümseme ile cevap yazdığını görünce kıskançlıkla kaşlarını çattı. Elinde tuttuğu telefon titreyince bakışlarını ondan çekip telefonuna çevirdi.

ÇıkışYapsamSilinirMi? 

Aşık oldum.  




Çıkış Yapsam Silinir Mi? (KaiSoo)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin