32 ÇYSM?

7.5K 510 244
                                    

Yorumlarınız bekliyorum<31

Bir de yeni bir kitap yayınladım. 'Stupid Vampire' adlı KaiSoo ficime bakabilirsiniz.


*******

Sarıldığı sıcak bedene daha da sokuldu ve mırıldandı.

Sarıldığı sıcak bedene daha da sokuldu ve mırıldandı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

''Ihım..ıhm...'' Soğuktan üşümüş burnunu , Jongin'in boynuna sürttü. Esmer boyundan gelen güzel kokuyu içine çekerken, aklına dün gece gelince hızlıca gözlerini açtı. 

Esmer olan ise , küçük olanın yanağını dayadığı kolunun ısındığını hissetti. Sabah erkenden uyanmıştı ve uyandığından beri miniği izliyordu. Her gördüğü ayrıntı da şaşırıyordu,bir insan nasıl bu kadar güzel olabilirdi ki? Düşüncelerinden sıyrılmasını sağlayan şey Soo'nun örtüyü başına kadar çekip o güzel yüzüne bakmasını engellemesiydi.

''Kyungsoo..'' Örtüyü çekiştirdi ve kıkırdadı. ''Utanma,bebeğim.'' 

''Yah!!Hiçte bile utanmadım!!'' Örtüyü başından kaldırdı ve ona gülümseyerek bakan Jongin'i görünce hızlıca başına geri çekti.

''Yani birazcık utanmış olabilirim...'' Boğuk çıkan sesiyle mırıldandı ve yataktan nasıl çıkacağını düşündü. Sonra bedeninin de çıplak olduğunu aklına gelince örtüyü iyice kendine sardı.

''Hyung! Sen dışarı çık , ben şeedip gelirim.'' Jongin , miniğinin utanmasına güldü ve birazcık uğraşmanın sorun olmayacağını düşündü.

''Ne edip geleceksin?'' 

''Yah hyung! Utandırma beni, şuan utançtan ölecek durumdayım.'' Başını tekrar örtüden çıkardı ve bağırdı. Jongin hem örtünün altında sıcakladığından hem de utandığı için kızaran yanaklarına baktı.

Hızlıca akşam Kyungsoo'nun yere fırlattığı iç çamaşırını aldı ve üstüne geçirdi. Ardından onu izleyen tatlı öğrencisini sarındığı örtü ile beraber kucakladı ve banyoya götürdü.

''Hyung , ne yapıyorsun?'' Kyungsoo düşmemek için örtüden beyaz kollarını çıkardı ve hocasının boynuna doladı. 

''Hala hassassın bebeğim , sana banyo yapmanda yardımcı olacağım.'' Kıkırdadı ve kucağındaki bedeni çamaşır makinesinin üstüne hafifçe yasladı. Örtüye sıkıca sarılmış olan Soo'nun güzel ve kusursuz bedenini lanet olası kumaş parçasından kurtardı.

Küçük olan, anadan doğma çıplak kalışı ile utançla büzüştü. Jongin örtüyü çamaşır makinesinin üstüne bıraktı ve Soo'yu kucağına alıp duş kabinin içine girdi. Dünden kalma su yüzünden az kalsın düşecekken hızla kabinin kapısına tutundu. Kyungsoo ise sıkıca çıplak bacaklarını hocasına sardı. 

Jongin yutkundu ve karnına değen şeyi umursamamaya çalıştı. Ama ne mümkündü? Kyungsoo'nun masum gözlerine baktı.

''Galiba dayanamayacağım,özür dilerim.'' Ve hızlıca dudaklarını birleştirdi.

*****

''Hyung!!'' Ses gelmeyince tekrar bağırdı.

''Hyungggg!!''  Jongin , küçüğünün sesini duymasıyla sıktığı portakal suyunu aldı ve hızla odaya koştu.

''Ne oldu?Bir yerin mi ağrıyor? Ah keşke ikinci turu yapmasaydık!'' Kyungsoo kızarmış yanaklarına ellerini koydu.

''Yah!!! H-hyung böyle şeyler söyleme! Sadece neredesin diye merak etmiştim!'' Jongin kıkırdadı ve elindeki meyve suyunu ona uzattı.

''Senin için sıktım. Al iç. Şey... ağrı kesici de getirdim. İçersin ehe.'' Ellerini saçlarına götürdü ve utançla saçlarını karıştırdı. 

Kyungsoo hızlıca tebessüm etti ve en sevdiği içecek olan portakal suyunu içmeye başladı.

''Hyung biliyor musun?En sevdiğim içecek budur.'' Kıkırdadı ve içecekten bir yudum aldı. Esmer olan ise bunu duyduğuna çok sevindi ve bakışları ile küçüğü süzmeye devam etti. Sonra bakışları dudaklara kayınca kıkırdadı ve baş parmağı ile dudağının üstündeki portakal suyunu temizledi.

''H-hyung...'' Jongin kıkırdadı ve kırmızı yanakları ile içeceği içemeye devam eden küçüğüne bakmaya devam etti.

***

''Ah uykum var.'' Sehun ağzını kocaman açıp esnedi. Luhan hocasının bu durumuna içinden kahkaha attı.

''Geceleri uyumayıp ne yaptınız , Bay Oh.'' Masumca söylendi ve bacak bacak üstüne atıp gözlerini devirdi. Sehun hızlıca cevap verecekken,Jongin cümleyi ağzına tıktı.

''Didişmeyi bırakın, hadi bavulları alın. Otobüs, okuldan kalkacakmış.'' 

Kyungsoo, Jongin'in evinde kalmasının ve o ateşli(!) gecenin  ardından 4 gün geçmişti. Şimdi ise kampa gitmek için , dün hazırladıkları bavulları Jongin'in arabasına yerleştiriyorlardı. 

Kyungsoo hala acıyan arka tarafı ile koltuğa oturdu. Yanına da Baekhyun , Chanyeol ve Luhan doluştu. Sehun ise öne oturmuştu. 

Araba okula doğru yol alırken Kyungsoo sıkıntıyla telefonunu çıkardı ve aklına gelen ÇıkışYapsamSilinirMi? kişisi ile kıkırdadı. Acaba aşık ve şapşal olan kişinin işleri nasıl gitmişti. Hemen mesaj bölümüne girdi ve mesaj attı.

Diyowl

ÇıkışYapsamSilinirMi-shi? 

Nabersin, ahbap?

Kıkırdadı ve ekranı kilitledi. Kafasını çevirip camdan dışarıya bakınırken,yanında oturan Luhan'ın hayret dolu sesi ile bakışlarını ona çevirdi.

''Boynunda ki izler de ne öyle Soo?''


*****

biz ona hickey diyoz Luhan'cımcım.

Ehuehu bir de kamp maceraları var. Sonra hayırlısıyla final.





Çıkış Yapsam Silinir Mi? (KaiSoo)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin