37 ÇYSM?

5.2K 410 178
                                    

Yorumlarda düşüncelerinizi lütfen belirtin*-*

Teşekkürler iyi okumalar:')

*********


''KYUNGSOOAĞĞ!''(ormanda ki ayı felanmış:d)

Kyungsoo duyduğu sesle hızlıca Jongin'den uzaklaştı. İkisi de hala rahatlayamamıştı ama şuan bunları düşünmenin sırası değildi. Çünkü cazgır arkadaşı Baekhyun neredeyse tüm kampı ayağa kaldırmıştı. Yerdeki siyah tişörtü üstüne geçirdi , karanlıkta görememişti giydiği Jongin'in tişörtüydü. Hızlıca eşofmanını da altını geçirdi ve ona şaşkınlıkla bakan hocasına eğilip yanağını öptü.

''Hyung sende bir şeyler giy.'' Ona fısıldadı ve seks sonrası saçı haline gelmiş saçlarını elleri ile düzeltti. Kızarmış dudaklarına ve hala rahatlayamadığından dolayı kalkık şeyine bir çare bulamayacaktı maalesef... Kendisine büyük gelen hyungunun tişörtü biraz da olsa onu örtüyordu. Çadırın kapısı gibi olan kumaşı kaldırdı ve hızlıca dışarı çıktı.

''KYUNGSOOAĞĞ!! GÖRMEN LAZIM! ÇADIRIMDA BÜSBÜYÜK BİR ŞEY VARDI! BEN BAĞIRINCA KAÇTI KESİN AYIYDI!''Baekhyun aralarında mesafeyi uçarak kapattı ve yakasına yapıştı.Onun sesinden dolayı Chanyeol  ve iki-üç öğrenci de dışarıya çıkmıştı. Diğerlerine oranla daha uyanık gözüken Kyungsoo , Baekhyun ve Chanyeol'dü. Kendisi Jongin ile beraber mühim olay yüzünden uyumamıştı , Baekhyun'un uykusu ise korkudan dolayı iyice açılmıştı peki bu yoda neden bu kadar uyanık duruyordu? Onu adeta bir Sherlock Holmes edasıyla süzdü.

''Chanyeol sen neden uyanıksın?'' Kyungsoo beyaz ve küçük burnunu ona doğru kaldırdı ve kollarını birleştirerek onu kuşkuyla süzdü. Bir tek elinde büyüteci eksikti. Ama nedense bu kırmızı kafa çok şüpheli duruyordu. Hele ki soruyu sorduktan sonra gözlerini büyütmesini ve ellerini ensesinegötürmesi gözünde onu daha da şüpheli göstermişti.

''Ş-şey...Bende Baekhyun'un cırtlak sesi sayesinde uyandım! O sese kim uyanmaz ki hah!'' 

''NE! Benim sesim mi cırtlakmış peh! Sen cırtlak ses duymak istiyorsan sesini kaydet ve dinle, seni yoda!'' Baekhyun laf soktuğunu sanıp havalı havalı çadıra girdi. Oysa dünyanın en mantıksız şeyini söylemişti,Chanyeol'ün sesi oldukça kalındı... 

Ama Baekhyun,Kyungsoo'nun kankasıydı o yüzden bunu görmezden geldi ve uzun olana kuşku dolu bakışlar atarken yaklaştı. (medya gibimsi)

''Neden öyle bakıyorsun,ufaklık.Yah!Yaklaşma!Korkutuyorsun!'' Kyungsoo o dolgun dudaklara bir korkutucu gülümseme yerleştirdi.

''Doğruları söyle.'' Diğerine daha da yaklaştı ve ona tepeden korku dolu bakışlar atan sırığa baktı. ''Baekhyun'un çadırına sen mi girdin?'' 

''N-ne? H-hiçte b-bile! Hem onun çadırında ne yapayım ben!'' Bu kadar terlemesinin sebebi Kyungsoo'nun ona bu kadar yakın olmasından mı yoksa hemen foyasını ortaya çıkması mıydı? O da bilmiyordu. 

Evet Baekhyun'un çadırına girmişti. Ama mantıklı bir açıklaması vardı! Gece birazcık üşümüştü fazladan örtü almak- Ah... kimi kandırıyordu ki? Örtü almak için değil Baekhyun'a sarılmak istemişti. Birden böyle bir istek gelmişti,  neden gelmişti , sebebi neydi inanın ki bilmiyordu sadece sarılıp uyumak istemişti. Ama cazgır ufaklık durur mu? Uykulu uykulu gözlerini açmış koca cüsseyi gördüğü an çığlık atmıştı. Chanyeol kırılmadan edememişti bu kaslı bedeni nasıl ayıya benzetebilmişti?

Ona hala merakla bakan Kyungsoo'yu görünce nefesini seslice dışarı verdi. İkisi dışında kimse kalmamıştı herkes çadırına girmişti ama küçük olan kararlıydı bu olayı çözmeden uyku yoktu. 

Uzun olan, Kyungsoo'nun yüzüne yaklaştı ve büyük gözlerin daha da büyüyerek ona bakmasını izledi.

''N-ne y-yapıyorsun?'' Chanyeol kıkırdadı ve ellerini soğuktan kızarmış yanaklara koydu.

''Çok meraklısın ama sen...'' Kyungsoo kaşlarını çattı ve yanağında ki eli ittirdi. Ardından kırmızı kafayı parmağı ile ittirip kendinden uzaklaştırdı.

''Hıh.Bu olay burada bitmedi seni kırmızı kafa.. Yarın çözeceğim.'' Beyaz ellerini ağzına getirdi ve esnedi. Arkasında dönüp çadıra doğru yürürken arkadan kıkırdayan Chanyeol'e gözlerini devirdi. 

Uykusu gelmişti ama hala rahatlamış değildi hızlıca çadıra bedenini soktuğunda uyuyan bir adet Jongin gördü. Kıkırdayarak ellerini onun yüzüne götürdü ve okşadı.

''Uyumuş...Sağ elime kaldım.'' 

****

''UYANIN! UYANIN! UYANIN!'' Dışarıdan gelen bağırışları duymamak için sarıldığı bedene daha da sokuldu. Burnunu güzel kokan tene dayadı ve güzel kokuyu içine çekerken mırıldandı.

''Hyung uyan...'' Ona seslenen güzel sesin sahibine bakmak isterdi ama uykusu daha ağır basıyordu.

''Hyung uyan be!'' Bu sefer sinirle bağıran Kyungsoo'yu daha fazla kızdırmamak için gözlerini açtı. ''Ya da kapa!'' Aniden ruh hali sinirliden utangaç moduna geçti. Her sevişmelerinden sonra ki bu utangaçlığı onun peşini bırakmıyordu. 

Jongin kahkaha attı ve küçük olanı hızlıca altına alıp alnından öptü.

''Ihmm günaydın öpücüğü de aldığıma göre uyandım sayılır. Ama..'' Bu sefer yanağını öptü. ''Tam ayılmadım sanırım.'' Şimdi de dolgun dudakları öperken Kyungsoo nefesinin kesildiğini hissediyordu. Onun üzerinde ki etkisini kelimelerle anlatamıyordu...

Beş dakikalık bir öpüşmenin ardından geri çekildiler. Jongin altında ona kırmızı yanakları ile bakan küçüğünün yanağını okşadı ve konuştu.

''Hadi hazırlan bakalım, bugün orman yürüyüşü yapacağız.'' 

****

Tahminen finale 3-4 bölüm kaldı aklımda bir şeyler şeettim 

Şey özel bölüm felan olsun mu bilmiyorum finalde sizin fikrinize göre yaparım:')

Çünkü kitaplarda evlilik ile biten bölümleri çook seviyorum ilk final olacak kitabım bu olacak belki hayallerimi bu kitaba dökerim:')

Çıkış Yapsam Silinir Mi? (KaiSoo)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin