Cap. 6

8.1K 535 23
                                    

Robert

Buzele ei sunt moi şi umede şi mă fac să o sărut la nesfârşit, să nu mă satur de ele. Am tras-o în braţele mele şi m-a încălecat fără să riposteze. Ne sărutăm flămânzi şi plini de dorinţă până auzim o uşă de sus trântindu-se şi pe cineva coborând pe trepte. Sare speriată din braţele mele şi se aşează pe fotoliu încercând să facă o faţă nevinovată, dar deja e roşie toată în obraji şi mă face să râd. Abia mă abţin să nu mă ridic şi s-o trag iar deasupra mea, unde a stat mai înainte şi am simţit că acolo este locul ei, în braţele mele pentru totdeauna.

La naiba! Abia acum îmi dau seama ce orb am fost! O iubesc! N-am încetat s-o iubesc!

Rua apare lângă noi şi se uită la următorul film care a început şi habar n-am despre ce naiba e vorba în el.Ronna se uită la ecran atât de atentă încât am impresia că nici nu clipeşte.Parcă am fi nişte puştani care am fost prinşi sărutându-se de catre părinţi.Ar fi cazul s-o scap de acest calvar şi mă decid că e timpul să plec.

-Pleci?mă întreabă Rua când mă vede, ridicându-mă.

Abia atunci ridică şi ea capul şi mă priveşte cu ochii ei mari.

-Da. Sunt cam obosit, azi am fost la lucru şi ...e destul de târziu.

Ronna se ridică şi vine în spatele meu, conducându-mă.Dar merge destul de în urmă ,de parcă i-ar fi teamă de mine.Înainte să ies mă întorc brusc şi o iau prin surprindere când o înconjor cu un braţ şi o trag spre mine.

-Trebuie să vorbim!Dar nu acum...o să te caut! mă aplec şi o sărut scurt lăsând-o fără replică.

Zâmbesc ca un nebun în maşină singur, dar şi când mă întorc acasă. Sunt ca în filmele alea de care mă amuzam, îmi vine să dansez şi să cânt de fericire. Sunt sigur că o iubesc pentru că n-am mai simţit aşa ceva pentru altcineva.Am aceleasi senzatii ca la saisprezece ani cand am realizat pentru prima data ca o iubesc. Chiar dacă încă mă râcâie gelozia că a fost şi cu alţi băbaţi mai ales cu dobitocul ăla de Andrei, asta n-o să-mi strice de data asta fericirea. Sunt decis să mă ţin după ea şi s-o fac să mă ierte pentru toate tâmpenile pe care i le-am spus.

După un duş mai rece care mi-a calmat cât de cât hormonii, mă culc. Mâine o voi căuta iar şi sper de data asta să nu mă mai expedieze cu tot felul de motive şi minciunele.

Adorm şi toată noaptea am visat-o, acum, iar zac în duş încercând să-mi calmez teama.Mă gândesc cu teamă că mă va respinge, că-i va părea rău că aseară a avut acel moment de vulnerabilitate de care eu am profitat.

Opresc apa şi aud pe cineva insistând la uşă.

Ce naiba nu răspund?Oare n-or fi acasă?

Îmi trag rapid o pereche de boxeri pe mine şi merg să deschid şi să mă iau de cel care a uitat să ia degetul de pe sonerie.

-Bună ,dragul meu! Te laşi cam aşteptat! îmi spune Magda intrând pe lângă mine.

Ce caută aici?

A mai fost aici când bunicii erau plecaţi la ai mei, dar o aduceam eu, nu venea neinvitată ca a acum!

-M-ai cam evitat în ultima vreme ...şi mi-a fost dor de tine, se apropie de mine şi începe să mă atingă cu degetele de la piept în jos până ajunge la bărbăţia mea pe care mi-o apucă prin material.

E o femeie frumoasă, dar care n-a avut prea mult noroc,soţul ei părăsind-o cand fetiţa lor avea doi ani.S-a întors la serviciu şi am văzut-o supărată de câteva ori, am intrat în discuţii, apoi din vorbă în vorbă am ieşit de câteva ori la bar după serviciu, dar nu ca iubiţi, ci ca colegi.O dată a depăşit măsura cu băutura şi am dus-o acasă, dar m-a rugat să rămân cu ea, fata fiind la bunici.

PREJUDECĂŢI (II)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum