Cap. 15

7.8K 529 23
                                    

Robert

Stau de vreo oră în poziţia asta, aşteptând să adoarmă şi până la urmă după ce şi-a pus capul în poala mea, reuşeşte. Sunt obosit şi foarte nervos. Nu o suport şi fac un efort foarte mare de a lăsa-o să stea aşa. Nici înainte n-am simţit decât o atracţie fizică pe care o rezolvam printr-o partidă de sex, dar acum, de când mi-am dat seama cât de îndrăgostit sunt de Ronna nu o suport deloc lângă mine. Mă enervează şi la muncă când o văd cum se holbează, în ultimul timp chiar depăşind măsura, făcându-mi anumite mişcări ale limbii mimând sexul oral, la care e destul de bună, de altfel. Dar degeaba! Nu ma mai intereseaza! De aceea am evitat-o şi m-am prefăcut că nu bag de seamă ceea ce-mi sugereaza. A fost interesant când eram singur şi nu-mi păsa de nimeni şi nimic, vroiam doar să mă simt bine in acel moment.

Înainte era mult mai calculată şi nu dădeam de bănuit la secţie, dar mi-e teamă că în curând cineva îşi va da seama şi vor începe diverse bârfe care de data asta mă vor afecta mult. Când îşi revine trebuie să am o discuţie serioasă şi cu ea!

Mă ridic încet din pat, îmi iau telefonul şi cheile de pe masă şi plec spre casa Ronnei. E trecut de miezul nopţii, dar nu voi renunţa la cele câteva ore care au mai rămas, în care pot s-o ţin în braţele mele. Zilele acestea pe care le-am petrecut impreuna mi-au arătat clar că nu mai pot trăi fără ea. Vreau să fim mereu aşa! Ne-am comportat exact ca un cuplu căsătorit şi mi-a plăcut la nebunie acest sentiment. Ne-am trezit împreună, am mers fiecare la serviciul lui, apoi ne-am retras acasă unde ne-am relaxat în faţa televizorului după ce am mâncat, iar seara târziu am dormit îmbrăţişaţi.

Cobor zambind din masina,găsesc cheia unde i-am spus s-o lase şi intru cât pot de încet. Nu vreau s-o trezesc, mai ales că este foarte târziu şi n-are nici o vină că eu a trebuit să fac pe bunul samaritean. Las lumina aprinsă pe hol şi nu-mi vine să cred ceea ce văd. Micuţa mea doarme goală în pat, doar un colţ din cearceaf îi acoperă fundul.

E atât de sexy!M-a asteptat asa cum am invatat-o!

Îmi arunc hainele de pe mine, rămânând doar în boxeri şi după ce sting lumina, mă bag în pat, trăgând-o în braţele mele, acolo unde a dormit în ultimele zile şi unde va dormi toată viaţă.

Mă simte imediat şi se cuibăreşte mai mult în mine, mormăind ceva, făcându-mă să zâmbesc fericit.

O iubesc atat de mult!

Îi inspir parfumul pielii, ştiu că-mi va lipsi în următoarele nopţi şi încerc să memorez tot până în ziua în care va fi iar aşa, în braţele mele si de data aceasta in patul meu. Nici nu ştiu când am adormit şi cât timp.

-O Doamne! o aud ţipând şi mă trezesc buimac şi speriat.

Afară e lumină şi-mi ia câteva clipe să realizez ce se întâmplă şi unde sunt. Ronna se imbracă agitată la marginea patului.

-Ce s-a întâmplat? spun într-un final, ridicându-mă în şezut.

-Trebuie să pleci! Mama tocmai mi-a trimis un mesaj prin care mă roagă să pun cafeaua la foc pentru că trebuie să sosească! Ne omoară tata dacă te găseşte aici! îmi spune speriată.

Mă ridic şi mă îmbrac rapid. Nu vreau să-i fac probleme şi într-adevăr cred că mi-ar sări direct în gât Roland dacă ar vedea că am dormit cu prinţesa lui. Nu trebuie să fac ceva greşit şi să-l enervez, nu acum!

În cinci minute deja mi-am strâns tot şi ies din casă, îndreptându-mă spre a mea, unde sper să ajung înaintea bunicilor. Am noroc şi apuc să intru, ba chiar mă aşez în pat când aud uşa de la intrare şi pe ei şuşotind, certându-se reciproc să vorbească mai încet să nu mă trezească.

PREJUDECĂŢI (II)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum