Hoofdstuk 11

117 12 1
                                    

"Dankje, dat is lief van jullie" antwoord ik terug. We liepen door het donker terug en het viel ons op dat het mistig was geworden. Er hing een dikke laag mist en in de verte zag je een lantaarn paal. "Dit zou zo uit een horror film kunnen komen" zeg ik.
"Ja zometeen springt er nog iemand uit de bosjes en rent achter ons aan met een hakbijl! De knapste overleeft het als enigste" zegt Bjarne.
"Ieeeeeehhh stop Bjarne!! Ik word bang van je!" Schreeuwen Fei en Renee tegelijk. Ze schieten in de lach. "WE ZEIDEN HET TEGELIJK!" Schreeuwde Feia terwijl ze niet meer bij kwam van het lachen.
"En Bjarne wie is de knapste dan als ik het mag vragen?" Vroeg ik.
"JA IK NATUURLIJK DOMMIE!!" Schreeuwt Bjarne.
"uhm jongens... Horen jullie dit ook?" zegt Feia
"Horen wij wat ook Feia?"
Antwoord ik terug.
"ja dat geritsel en dat gekraak van takken?" Zegt ze terug.
We waren allemaal stil en luisterde aandachtig naar het geluid.
"Jongens... Waarom klinkt het alsof er iemand door de bosjes loopt en waarom voel ik me bekeken" fluistert Renee.
In een keer duikt er iets uit de bosjes.
"AAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH RENNEN!!! Kut Bjarne waarom moest je dat nou zeggen het komt nog uit ook!" Schreeuwt Renee hijgend terwijl ze naar het huis rent.

In een keer horen we super hard gelach.
Ik stopte met rennen en keek achterom.
"VERDOMME CARLITO! MOEST JE ONS NOU ECHT ZO ERG LATEN SCHRIKKEN!!!" Schreeuw ik tegen hem. De rest stopt met rennen en draait zich om.
"jezus Carlito ik kreeg een hartverzakking van je" antwoord Bjarne.
Carlito kwam niet meer bij van het lachen. "Wat is er nou weer zo grappig?" Zeg ik tegen hem.
"JE HAD JE GEZICHT MOETEN ZIEN! JULLIE KEKEN ALSOF JULLIE DOOD GINGEN!!" Brulde hij terwijl hij in de slappelach lag. We begonnen allemaal te lachen. Uiteindelijk zei Renee iets, "waarom ben je hier eigenlijk Carlito?"
"OHW ik moest kijken van Eddie of het goed met juulke ging en of jullie er wel uitkwamen zo. Ik zag jullie aankomen lopen en ik hoorde jullie praten over dat horror gedoe en leek het me maar al te grappig om jullie fantasie werkelijk te laten worden" zei Carlito terug.

This is my life...Where stories live. Discover now