28. Bölüm

3.3K 127 3
                                    

OKUMADAN GEÇMEYİN.

Mirhaaabaaaa!
Finale çok ama çok ama çok az kaldı. Tam kaç bölüm kaldı bilmiyorum ama, büyük bir ihtimalle 5-7 bölüm var. 'Değişim'in ikinci bir kitapı olmayacak. Büyük bir olasılık ile, gelecek bölümlerde yıllar ilerleyecek. Biliyorum merak ediyorsunuz, bende sizden farklı değilim. Neyse, keyfili okumalar!
Sizi çok seviyorum, öptüm.

Bu arada gençlik kategorisinde, 109unu sıradayız. Size Teşekkür ediyorum.

-Deanie

Gözlerimi açtığımda, hala hastanede olduğumu anladım. Doktor üç gün hastanede kalmamı söylemişti. Bugün ikinci günümde ve ben sıkıntıdan ölmek üzeriydim. Berkay bugün yanıma gelecekti, ona söyleyecektim. Hamile olduğumu bugün öğrenecekti, nasıl bir tepki vereceğini merak ediyordum. Hemde çok.

Giraydan haberim yoktu, nerede ne yapıyor bilmiyorum. Merak etmiyorum da. Bana ihanet etmişti, beni kullanmıştı. Ona asla affetmezdim. Affedemezdim, bana yaptıklarından sonra. Üzülüyordum, içimde tarifsiz bir duygu vardı. Giray ile yaşadığım her anı, hatırlıyordum. Onu kaybetmiş olmam bana acı veriyordu, onun gibi birinin yanıma olmaması bana acı veriyordu. Gözlerim dolduğunda, ağlamamak için kendimi zor tuttum. Ağlamak istemiyordum.

Batuhan, evine girmişti. Benim ile kalamasını istemedim, boşu boşuna bekleyecekti, biliyorum. Mina ile en son dün hastaneye geldiğinde konuşmuştum, şuan nerede ne yapıyor bilmiyorum. Eğer şu ana kadar önemli birşey olsaydı, beni arardı.

Kapımın açılması ile düşüncelerimden ayrıldım ve bana doğru gelmekte olan doktora sabitledim.

"Nasılsınız bakalım?"

"İyiz, sadece çok sıkıldım."

Doktor bana güldükten sonra, elinde olan dosyayı açtı.

"Hep öyle olur, hastalar çok çabuk sıkılıyor. Sonuçlarınız temiz, birşeyiniz yok. Sadece kendinizi ve bebeğinizi yormusunuz, bu kadar. İlerleyen haftalarda kendinizi üzemeyiniz, yormayınız. Bulantılarınız, baş dönmeleriniz, karnınızda büyüklük, duygularınızda değişiklik olabilir. Korkmayın bunlar normal şeyler."

"Peki, çok teşekkür ederim."

Doktor odadan çıktıktan sonra, beynime düşünceler akın etti. Sanki, doktorun çıkmasını ve yanlız kalmamı bekliyorlardı.

En başından düşündüm. Bu sefer her detayı atlamadan. Kampta, giraydan mesaj almıştım, ondan önce ki gün batuhan ile karşılasmıştım. Giray batuhanın yanına gitmemi istemişti, gitmiştim. Bana onlara katıldığımda, değişeceğimi söylemişti, değişmiştim, ellerimde kan kırmızısı vardı. Peki ya giray, beni o gece sadece batuhanın yanına gitmem için mi yollamıştı? Yoksa, bunun altında başka birşey daha var mıydı?

Fırat bana herşeyin planlı olduğunu söylemişti, peki gerçekten öyle miydi? Giray, Fıratın o gece otele geleceğini biliyordu, çünkü girayda eskiden onlar ile beraber iş yapıyordu. Onları tanıyordu ve sonra ki hamlelerden haberdardı. O gece fırat ile otelde karşılaşacağımı biliyordu, herşeyi ayarlamıştı. Özelik ile istemişti onun ile tanışmamı, ama neden?

Neden o adamların hepsini öldürmüştü? Peki ya fırat? O neden kendini vurmuştu? Neden biyolojik abim bana bunları yapıyordu? Ailemden intikam almak istiyordu değil mi? Ama onlar benim öldüğümü sanıyordu. Çok karışık, gerçekten çözemiyorum.

Elimde olan bilgileri topladım.
1) Giray, babam annesine zorla sahip olduğu ve sonradan öldürdüğü için, bize karşı kin besliyor.
2) Acı cektirdiğim adamların hepsi şuan ölü, Fırat dahil.
3)Batuhan, Giray ve Fırat birbirlerini tanıyor.
4) Giray babamdan intikam almak istiyor ve bu yüzden beni kullanıyordu.

Değişim Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin