En iyi arkadaşım

524 25 2
                                    

Merhaba arkadaşlarrr:) Finale çok yakınız. Sondan üçüncü bölümü paylaşıyorum bugün sizlerle. 2 bölüm dah yazıp hikayeyi tamamlayacağım. Zaten kısa bir hikaye olacaktı. 

Bu bölümü umarım beğeneceksiniz vee çok da şaşıracaksınız diye düşünüyorum:) Hepinize iyi okumalar:* Bu arada yeni bir hikayem var. Adı ''Seni seviyorum dostum'' ona da bakmanızı rica ediyorum bundan daha değişik bir konu işledim. Hikayem hazır ama daha sadece kısa özetini paylaştım sizlerle. Eğer konuyu beğenirseniz hikayeyi yayınlayacağım:) Yeni hikayemde yine ashley benson ve nils butleri kullanmayı düşünüyorum:) İyi okumalar<3

Alarm sesiyle gözlerimi açtım. Saat 7.30'du. Her sabah yaptığım gibi ilk iş banyoya gidip elimi yüzümü yıkadım. Tekrar odama döndüm ve kıyafetlerimi giyindikten sonra akşamdan kapatmış olduğum perdeyi açmak için cama yöneldim. Perdeyi araladığımda dışarda yağan karı gördüm. Bir sevinç çığlığı kopardım. Küçüklüğümden beri yapmayı en çok sevdiğim şeydir bu. 

Giydiğim kıyafetlerin havaya uygun olmadığını görünce yerine daha kalınlarını giydim. Kahvaltımı bitirdikten sonra dışarda beni bekleyen servisime bindim. Servisteki ilk günümdü. Herkesin bana meraklı bakışlarla bakmasından çok rahatsız olmuştum. Amaçları neydi? Hele bir tanesi vardı sanki içime düşecek gibiydi... Ona derhal 'güzelliğime dayanamadığını biliyorum ama kusura bakma başkasını seviyorum' bakışımı attım.

Servisten indiğimde servisimle aynı anda okula gelmiş olan Ilgazı gördüm. Hemen yanına koştum. 

''Ilgaz,günaydın.''

''Sana da.'' diyerek yanımdan geçti. Yüzüme bile bakmaması beni çok şaşırtmıştı. Neden acaba diye düşünürken dün akşamki telefon olayı geldi aklıma.

Ilgaz hızla yürürken ben de peşinden hızla yürümeye çalışarak bir yandan ona laf yetiştiriyordum.

''Neden bana böyle soğuk davranıyorsun?''

''Oğuz gelmedi daha herhalde.''

''Onunla ne alakası var şimdi?''

''Her şey onunla ilgili. Hayatın resmen o olmuş durumda.''

''Saçmalama.''

''Onu seviyorsun' Onu sevecek kadar aptalsın!''

''Ilgaz sus artık!''

''Susmuyorum. Çünkü haklıyım. Her gün senin gözünün önünde sevgilisiyle öpüşüp sevişip akşam da seninle birlikte olmasına göz yumacak kadar aptalsın!''

Sert tokadımı yanağına geçirdiğimde anında pişman oldum. Ama haklıydım. Kontrolden çıkmama sebep olan sözleri nedeniyle onu suçlamak kendimi rahatlatmamı sağlıyordu.

Tokadıma karşılık hiç bir şey demeden yanımdan ayrıldı. Okula girmeden önce arkasına dönüp gözlerime baktı. Sanırım bana son kez aşkla bakışı olacaktı.

Tokadı yapıştırdığım yerde kalakalmış olan bense Sedanın yanıma gelmesiyle kendime geldim.

''Ne yaptın sen öyle?''

''Kontrolden çıkmama neden olan sözler söyledi.''

''Ne söyledi sana?''

''Biz.. Dün gece Oğuzla birlikteydik. Ilgaz aradığında telefonda Oğuzla konuştu. Bu yüzden benimle konuşmuyordu. Ben de biraz çıkışınca bana sert sözler söyledi.''

 ''Nee!!Senin Oğuzla ne işin vardı dün?''

''Ben dün az kalsın tecavüze uğruyordum.''Yüzümün kıpkırmızı olduğuna emindim.

''Sadece iki kelime''Where stories live. Discover now