Capitolul 2

16.3K 604 46
                                    

Capitolul 2
Amintiri chinuitoare

Trebuie să înveți să nu te mai atașezi de oameni, oameni vin și pleacă, iar tu ești prea naiv crezând că ei vor rămâne..."

Femeia cu părul șaten tuns scurt și ochi verzui spre albastru mă analiză curioasă. Eu îi priveam ridurile de pe față, înaintarea în vârstă își lăsase amprenta asupra ei. Își ridică o sprânceană și îmi zâmbi, dar eu nu puteam reacționa nicicum. Zâmbetul își pierduse de mult menirea asupra mea.

- Bine, domnișoară Evans, pare că vă potriviți mănușă acestui job.

Făcu o pauză ca și cum ar avea ceva negativ de spus.

Respirația mi s-a tăiat și aveam sute de emoții, tot ce voiam e să îmi spună dacă sunt angajată sau nu. Aveam nevoie urgentă de bani, în curând voi împlini optsprezece ani și am de gând să mă mut cu totul de pe capul mătușii Angelina, și o voi lua și pe Hope, sora mea.
Sunt de părere că mătușa ne-a tolerat îndeajuns timp de paisprezece ani.

- Având în vedere cunoștințele tale și iscusința ta, ești angajată. continuase doamna Turner și mă chinui să zâmbesc

- Vă mulțumesc din suflet.

Familia aceasta era una extrem de bogată și soții Turner mai mereu sunt plecați cu afacerile lor importante, călătorit prin toate țările în căutare de sponsori pentru firma lor. Nu am habar cu ce se ocupă compania lor, și pot spune că nu îmi pasă prea mult de asta. Eu doar am nevoie de un job pentru a aduna bani. Ei mereu sunt în căutare de menajere, eu una am găsit anunțul chiar într-un ziar local de știri. Până și salariul este unul considerabil pentru o simplă menajeră, ceea ce îmi ridică câteva întrebări și dubii. Dar trecând peste acest aspect, mă bucur că doamna Turner mă consideră capabilă pentru acest job.

Ea se ridicase de pe canapeaua de culoare închisă și îmi făcu semn să o urmez. Despre interiorul casei nu aveam cuvinte pentru a descrie frumusețea ei, doamna Genesys avea gusturi la decor și casa arată mai frumos ca a unei vedete super miliardare. Totul era o combinație între alb și negru, uneori și toane de gri. Nici un obiect nu întrecea această gamă de palete de culori. Și era uriașă, extrem de multe încăperi care desemnau diferite activități. Majoritatea pereților de la parter era confecționați din sticlă, ceea ce îmi va da bătăi de cap cu îngrijirea acestora, deoarece erau foarte înalți.

- Margret o să îți spună ce vei avea de făcut. Ea va fi prezentă aici mereu.

Făcea referire la cealaltă menajeră, în timp ce urcă pe scările înguste de marmură gri și negru.

Ajungem la etajul superior și ne oprim în capătul holului lung. Pe partea stângă era o cameră și pe cealaltă două. Am mai observat ceva ciudat, ușa din capătul holului era închisă și legată cu lacăt. Părea înfricoșător. Doar mie îmi pare ciudat să găsesc o ușă legată cu un lacăt enorm?

- Acestea sunt camerele unde vei face curat și holul trebuie întreținut. Cel puțin la acest nivel, căci la nivelul doi nu locuiește nimeni și praful reprezintă singura problemă. Camera de pe partea stângă are un balcon care necesită îngrijire zilnică. Fiul meu e cam dezordonat de felul lui.

Eram sigură că soții Turner au și copii, însă abia acum am aflat că ei au un singur fiu de fapt. Mă întreb oare câți ani are.

Tomorrow (Vol. I-II)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum