Capitolul 17

7.5K 391 17
                                    

Capitolul 17
Îngeri căzuți

"Ai reușit să mă urci până în al nouălea cer și apoi mi-ai rupt aripile, dându-mi drumul."

Am deschis deranjată ochii din pricina zgomotelor provenite de la parter. Timp de o secundă am încremenit, din cauza fricii, dar apoi mi-am revenit când mi-am amintit că Adam Turner și-a petrecut noaptea în casa mea. Alergam haotic pe scări în timp ce înfășuram un halat de satin în jurul meu și dau de un Adam care era al dracu de nervos, vorbea la telefon. Vaza mamei mele, care se aflase pe comodă, acum era bucăți la picioarele sale, în vreme ce el se plimba în cerc, precum un leu nervos. Nu mă observase, și eu nu mă mișcasem din capul scărilor.

- Ne vom întâlnim astăzi, și vom discuta detaliat scăderea procentului cuvenit mie.

Aparent, amenința pe cineva. Închise apelul și rămân perplexă atunci când aruncă telefonul în perete, făcându-se țăndări.
Își trecuse mâinile peste față exasperat, apoi privirea i se îndreaptă în direcția sa și ochii săi se lărgesc de uimire, furia dispărând de pe fața sa. Era îmbrăcat cu același haine ca ieri și îmi era milă, cu siguranță a fost mai mult decât inconfortabil să doarmă în blugi, asta dacă nu s-a descotorosit de ele după ce eu m-am pus la somn.

Tresar când el apropie de mine cu pași rapizi, iar când ajunse lângă mine, își duse mâna în jurul taliei mele. Respirația sa accelerată se lovea de fața mea și eu am rămas complet fără oxigen. Mă trase mai aproape de el și îi simțeam abdomenul încordat lipit de al meu. Ce situație stânjenitoare. Eram confuză, căci mă luase prin surprindere și nu aveam habar de ceea ce își dorește să facă, tot ce știam e că nu are de gând să mă lovească.

- Vreau cu ardoare să te sărut.

Însă nu am reușit să procesez în întregime propoziția sa, căci m-am trezit atacată de două buze calde, cărnoase, moi și dulci. Eu una eram înlemnită, neștiind cum să acționez. O parte de mine mă sfătuia să îl sărut, dar cealaltă îmi spunea că dacă îl voi săruta, mă voi face rahat. Trecuse ceva vreme de la ultimul meu sărut. Însă eu și Alex nu am încercat sărutul cu limba, eram mult prea mici, dacă nu mă înșel, nu cred că la acea vreme știam de fapt ce însemnă un sărut cu limba.
Fluturașii făceau ravagii în stomacul meu, și la scurt timp, inconștient, am realizat că ochii meu erau închiși și buzele mele se mișcau simultan cu ale lui Adam. Gustul gurii sale era îmbibat cu fum de țigară și gumă de mestecat mentolată. Nu îl mai văzusem fumând de câteva zile, deci nu cred că este un fumător înrăit.

Mă simțeam vinovată, am promis multor persoane că voi fi distantă de Adam, și eu tocmai acum îl sărut. L-am împins departe de mine și, ca rezultat, m-am trezit peste el pe canapea. M-am ridicat rapid și l-am privit indignată. Mă sărutase fără permisiunea mea, invadându-mi spațiul personal. Știam că nu va fi de bine dacă voi fi de acord ca el să rămână aici peste noapte. Însă am făcut-o deoarece familia lui m-a ajutat mai mult decât trebuia.

- Ești un măgar.

Mă răstesc la el, și el doar mă trage din nou în brațele lui, atât de brusc încât m-am dezechilibrat.

- Dar, recunoaște că a fost cel mai reușit sărut din viața ta.

- Ai spart vaza preferată a mamei!

Schimb eu subiectul, fiind rușinată de acest subiect. E atât de straniu să vorbim despre acel sărut cu voce tare.

- Îți voi cumpăra alta.

Tomorrow (Vol. I-II)Where stories live. Discover now