Capitolul 48

4.6K 254 12
                                    

Capitolul 48
Pasiune şi blestem

"Dragostea-i oarbă într-adevăr
Si drept dovadă
Sunt probleme pe care ochii mei nu au putut să le vadă
Dar, odată cu plecarea ta, am o presimțire că mi-a revenit vederea."

- Eşti sigură? Hope se va întreba unde eşti.

Mi-am sprijinit chipul în palme şi am încercat să ascund lacrimile care curgeau ca nişte râuri umplute de ape. De ce doare atât de tare? De ce nu mă pot obişnui cu gândul că el pur şi simplu... nu mai există.

- Sunt sigură, Louis. Mă voi întoarce acasă peste o săptămână. Am nevoie de puțin timp singură.

Am expirat adânc, încercând să îmi alung gândurile, de o săptămână încerc să ies din starea aceasta de anxietate dar nu am reuşit. Ipocritul ăla m-a distrus, mi-a furat sufletul din piept. Credeam că e diferit, față de aspectul fizic credeam că era un băiat bun. Dar m-am înşelat amarnic, e mai rău decât puteam să mă gândesc. E un om fără inimă, un vânător de suflete, un nenorocit fără scrupule.

- Nu te pot lăsa aici, dacă ți se va întâmpla ceva nu mi-o voi ierta niciodată.

- Nu mă întorc acum, Louis!

El îşi strânse buzele într-o linie dreaptă. Oftă scurt şi cuta de pe fruntea lui reapăru. Puteam spune că sunt încă supărată pe el, pentru faptul că ieri m-a bruscat. Însă era orbit de furie, dezamăgit că mă atenționase în privința lui Adam și el mă jucase atât de bine pe degete. Însă nu am fost singura victimă, Louis a fost la fel de vrăjit de actoria lui Adam Turner.

- Bine, însoțeşte-mă până la aeroport atunci.

- Nu! Va fi şi el acolo!

- A plecat imediat ce ți-a făcut asta. Laşul a fugit.

Am rămas perplexă, privind brunetul din fața mea. A trecut o săptămână şi eu abia acum aflu că a plecat din Spania. Ar trebui să nu-mi pese, însă mă roade atât de tare întrebarea asta.

- Bine! Vin...

Mă las păgubaş şi accept invitația lui de a-l însoți la aeroport. Sigur voi merge cu maşina lui până acolo şi mă voi întoarce cu un taxi.

- Bine, pregăteşte-te, în douăzeci de minute plecăm.

M-am ridicat leneşă din pat şi am mers spre baie. Inima mi s-a rupt atunci când sub nişte prosoape am găsit tricoul lui. Am început din nou să plâng şi am apucat tricoul, sfâșiindu-l cu mâinile. Îl urăsc, e singura persoană pe care o urăsc din tot sufletul.

Mi-am făcut un duş scurt şi m-am îmbrăcat cu haine groase. Louis mă aştepta pe hol alături de Sam, ea mă cuprinse în brațe şi îmi spuse că Adam a fost doar un mare porc, şi acum îi dau dreptate. Şi mă bucur atât de mult că Sam nu l-a iubit niciodată, e ca şi cum a plătit prețul pentru ce va urma să facă.

Am urcat în Ferrari-ul lui Lou şi mi-am sprijinit capul de geam.

Nu credeam că Turner poate fi atât de diabolic. Nimeni, absolut nimeni nu şi-a dat seama că Adam doar minte. Excluzând-o pe curva de Kate şi Faith, care ştiau fiecare părticică din plan. Chiar Kate mi-a spus asta, Turner a obligat-o să se prefacă prietena mea ca să nu trezească suspiciuni.

Tomorrow (Vol. I-II)Where stories live. Discover now