Capitolul 4

5K 229 33
                                    

Capitolul 4
Dezamăgire

"Am vrut să uit de tine, dar mai mult îmi amintesc."


- Adam, te rog, du-mă acasă.

Eram pur şi simplu disperată. Pot spune că m-a răpit. Este ora douăzeci şi nu mai suport să stau un minut lângă el, pentru că sunt terifiată de comportamentul lui nebunesc.

- Să fie ultima dată când mă rogi asta! Nu am să te duc acasă, cel puțin, nu încă, așa că țineți pliscul!

Mi-a spus multe în aceste șase ore petrecute împreună, mi-a explicat de ce a dispărut din State și de ce a cerut ca contul său să fie șters de pe acel site.
Am înțeles totul... cât de cât.

M-am ghemuit într-un colț al canapelei şi mi-am dus genunchii la piept. Parcă era ireal tot ce s-a întâmplat astăzi, nunta mea, Adam apărând acolo cu un pistol, şi apoi cele petrecute aici.

Acum... dacă lucrurile decurgeau normal, eram lângă Chris, mă numeam doamna Serena Hill şi petreceam la nunta noastră. Însă nu, am fost răpită de Adam Turner care a dat buzna peste noi. O secundă să fi întârziat, numai o secundă, și m-ar fi răpit sub numele de Hill. Deoarece eram mai mult decât convinsă să spun da în fața zeului suprem.

-Încă nu te pot crede că ai șters acel cont doar pentru că "mă iubești". Nu am idee ce de ai de gând să-

- Serena! Ce este greu ce priceput? Ți-am greșit, mi-am bătut joc și am fost un dobitoc. Apoi am realizat cât de mult te iubesc de fapt. Am încercat, am încercat să stau departe și să te las să îți continui viața, pentru că știu că o viață lângă mine nu este ceea ce îți dorești. Ce crezi? Nu am putut. Gândul îmi era la tine constant. Apoi... te-am făcut cu acel copil în brațele tale. Mi-am ieșit din minți. Era cât pe ce să renunț la planul meu, crezând că e fiica ta și e mult prea târziu, până să vorbesc cu Hope.

Nu apucasem să spun ceva, pentru că încă procesam cuvintele lui și observ că el se retrage la etajul casei. Am privit ușa de la intrare, însă nu am reușit să mișc un deget, căci el s-a întors înapoi, cu un laptop deformat în brațele sale. Era roşu închis, făcut dintr-un metal strălucitor şi cu imensele litere BB negre pe el.

Se așezase lângă mine şi îl deschise, primul lucru care i-a apărut a fost un fundal negru cu marginile albe. El își lipise degetul de un colț al laptopului şi pe ecran apăru amprenta lui sub formă digitală, apoi totul se făcuse verde şi apăruseră multe casete albe. Habar nu aveam la ce mă uit.

- Site-ul e atât de securizat încât nici cel mai mare hacker nu l-ar putea sparge. Toți primesc un laptop ca acesta când intră în BB.

Site-ul se numea "The BB House", precum cuibul unde am fost dusă de Johnny acum doi ani. Era plin de poze cu fete şi bărbați nud, videoclipuri cu jocuri macabre şi evident, videoclipuri cu băieți şi fete care se filmează în timp ce fac sex. Multe lucruri erau redate în timp real, oameni care acceptă provocări și le execută în fața tuturor, provocări stranii și extreme.

În căsuța de căutare își scrise numele, însă nu îi dădu nici un rezultat.

- Fiecare are propria lui pagină, precum în rețelele sociale de pe internet. Însă eu nu mai am un cont, ci ți-l voi arăta pe cei al lui Meduza pentru a vedea cum arată unul.

Tomorrow (Vol. I-II)Where stories live. Discover now