Capitolul 9

5.1K 238 39
                                    

Capitolul 9
Îndrăgostit, deși n-ai vrut

"Take you like a drug."


Mie și blondului ne era exagerat de foame în dimineața ce urmase după noaptea în care consumasem alcool, și nu avem idee ce să gătim, prin urmare am ales să apelăm la o pizzerie.

Starea de ebrietate suferită în noaptea precedentă m-a provocat să îmi pierd controlul, și am sfârșit prin al săruta pe Adam, înainte ca somnul să mă cuprindă. Nu ştiu ce a fost în capul meu, dar dacă o să aducă aminte de sărut, am să-i spun că nu îmi amintesc din pricina faptului că mă obligase să consum alcool.

Mi-am luat telefonul şi am vorbit cu mătuşa, în timp ce mâncam o felie de pizza.

~ Eşti cazată la hotel sau stai cu Hope?

Îmi pierise şi pofta de mâncare. Am pus jumătatea de felie înapoi în cutie şi m-am ghemuit pe canapea. Cu liniştea aceasta sigur îi trezeam suspiciuni.

~ Sunt la hotel.

Îi spun, trăgând adânc aer în piept.

~ Cu cine? Pentru că sunt sigură că am auzit sunete acolo. Chris este cu tine?!

Am luat o pernă şi am aruncat-o în Adam, făcându-i semn să tacă. Pentru că fredona într-una o melodie, fiind fericit că mănâncă pizza cu pepperoni.

~ Este doar televizorul. Sunt singură. Nu am stat cu Hope deoarece nu voiam să rămân şi eu pe capul bunicii Cassandrei.

~ Mie şi lui Lea ne este dor de tine.

~ Şi mie îmi este dor de voi, sărut-o pe micuță din partea.

Mi-am luat la revedere de la ea şi am încheiat apelul, aruncând o altă pernă în Adam.

- Eşti idiot? Dacă ar fi aflat că tu ești aici, ar fi venit cu avionul personal al lui Harry, aterizând pe acoperișul hotelului și ne-ar fi ucis pe amândoi!

- Calmează-te, Serena. Ești adult, poți alege cum îți trăiești propria viață.

- Da! Dar nu îmi pot permite să o pierd din nou pe mătușa mea.

Îşi dăduse rotise peste cap şi m-am încruntat. Nu aveam nici poftă de mâncare, şi burta mă durea îngrozitor.

Am pus cutia pe masa mică din mijlocul camerei și am analizat calendarul digital din telefon. Trebuia să îmi vină acea perioadă a luni, tocmai acum când sunt în vacanță. Oh nu. Cel puțin, am încă un motiv pentru a mă juca murdar cu Adam.

- Adam, avem o problemă. Adică eu am una. Menstruația mea a întârziat cu o săptămână, și niciodată nu a întârziat atât de mult. Acum realizez asta. Știi ce poate însemna, așa e?

Am făcut o față serioasă şi el se înecase cu pizza. Obrajii săi dolofani erau umpluți cu bucăți de pizza și mă privea de parcă este pe cale de a leșina. Mă amuza atât de mult, precum în ziua precedentă când l-am păcălit din nou legat de asta, însă mă abțineam pe cât se poate să nu pufnesc în râs.

Tomorrow (Vol. I-II)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum